Fabriken | DIY

 
 
Ja så är Fabriken  igång igen!
 
Längtat, längtat och längtat är vad en har gjort. Alla dessa torsdagar fyllda av utmaningar som sätter oss bloggare på lite prov. Eller i alla fall låter oss gnugga våra geniknölar och komma med våra bidrag till Torsdagstemat på Fabriken!
 
 
Jag hade som vanligt en annan idé till dagens tema, men det sprack för att jag inte fick tag på det jag behövde. Typsikt... men den tanken lever kvar och dyker nog upp vart efter... Idag får i stället duktig-burken sina sekunder i rampljuset.
 
En liten glasburk, med en handskriven lapp och hjärttejp allt för att uppmuntra en 11-åring. Det är inte så lätt alla gånger att visa uppskattning för de små sakerna, men det här är ett sätt. Så vissa dagar dimper det ner en liten bonus. För att visa att det var stort av honom att leka med sitt Lego-piratskepp tillsammans med Lillasyster eller när han överraskar med ett sms eller något annat som just den dagen känns som det bästa som hänt.
 
Det är då det säger "klirr"
 
 
Så på köksbordes bricka står burken, tillsammans med kottar och ett annat DIY-objekt, pappblomsbollen, för att visa att vi ser dig och du är bra!
 
 
Kika in på Fabriken för fler bidrag på DIY!
 
 


2 kommentarer:

  1. Vilken bra ide. Känns alltid bra att få en belöning. Ha en fin kväll Kram Pernilla

    SvaraRadera
  2. Vilken fin idé, och din burk var söt.
    Kram Mamma C

    SvaraRadera

Rart av dig att du tar dig tid o skriver en kommentar!
Det gör mig väldigt glad!