Tivoli...

-
 
 
 
T I V O L I
 
 
Tivoli har funnits med i planeringen sedan dag ett för den här resan. Jag tänkte att det var viktigt med en dag som är mer en Inez-dag än vår dag. Så Tivoli fick det bli och vädret såg ut att vara på vår sida. Kvällen innan vi åkte skulle det enligt prognosen komma en liten skur någon gång strax efter lunch, men på morgonen innan vi åkte så var skuren borttagen - B I N G O - så vi var supernöjda med vår timing... som skulle visa sig vara helt ute och cykla, vädermässigt alltså.
 
 
Prognosen stämde inte för fem öre, skurar blev det och regn öste ner. Men  vi trotsade regnet och åkte både pariserhjul, karuseller med pirater och med fiskar, åt gott, fikade och köpte ballong med Anna från Frost. Vi stannade tills Inez fick nog, tills hon helt enkelt sa att hon ville åka tillbaka till rummet vi sover i. Gullungen! Så igår kväll när vi pratade om vad som var bäst på Tivoli, sa hon helt kyligt att allt var bra! Så det blev succé! Stor succé!


 
 
 
Veteranbilar, luftballongs-pariserhjul, sockervadd, åkband och berg-o-dal-bana!
Det är livet på en pinne!
 
 

 
 
Och det var roligt även för oss vuxna. Om inget annat så att se det här, Jocke på tågstationen i Köpenhamn, ser kanske lite vilsen ut, men enkel att hålla koll på - bara att hitta ballongen med Anna från Frost.
 
 
Tivoli - det är fina grejer det och en fin sak att ha i bagaget!

 
1 kommentar:

  1. Tivoli uppskattas både av stora och små. Underbara Köpenhamn bjuder alltid på sin bästa sida. Ha en fin helg! Kram Anita

    SvaraRadera

Rart av dig att du tar dig tid o skriver en kommentar!
Det gör mig väldigt glad!