Vardag...


 
 
Jösses, redan måndag!
 
Tiden går så fort, helt åt skogen alldeles för fort. Jag tänker på att om en vecka kommer min vardag att se helt annorlunda ut, jag kommer så här dags att sitta på mitt nya jobb, träffa nya människor, lära mig nya saker och lösa problem som jag ännu inte känner till. Om en vecka. Ett nytt jobb som jag inte är bekant med, nya ansikten, nya korridorer, nya system, men ett jobb som kommer att bli bra för mig. Jag kan inte tänka mig annat... Men i en vecka till tänker jag fylla vardagen med tid tillsammans med två små tjejer, med utflykter, med pyssel, men bokläsande och jag tänker baske mig njuta av varje sekund.
 
 
Så veckans tema blir vardag, alltså alla de där dagarna som så lätt glöms bort och som ibland känns gråa, trista och lite som en transportsträcka till helgen. Men jag försöker vara lite 'Ernst' och tänka på att de där små ljuspunkterna i vardagen...att det är just de som gör skillnaden.
 

5 kommentarer:

 1. Spännande med nytt jobb! Vad är det för jobb du ska börja?

  Jag börjar också nytt jobb om en vecka! Dock känner jag redan många där, så den biten blir lättare för mig. Men nya arbetsgifter och mycket nytt att lära in blir det förstås.

  Lycka till till oss båda! :)

  Kram Pernilla

  SvaraRadera
 2. Å, njut av sista veckan i frihet... Hehe, nädå. Det är ju rätt kul att jobba, lite som semester ibland, faktiskt.
  Ha en fin måndag!

  SvaraRadera
 3. Njut verkligen av din vardag den sista veckan innan allvaret börjar. Ha en fin kväll Kram Pernilla

  SvaraRadera
 4. Mina frågor till er! .. Hoppas att ni svara på dom! UTMANING - Frågor! 1. Har du några sommarplaner? .. ​2. Vilket är ditt drömresmål och varför? .. 3. Vad är ditt favoritmärke och varför? .. 4. Vad är du mest nöjd med hos dig själv? .. 5. Vad shoppar du helst på nätet? .. 6. Vilka appar använder du mest? .. 7. Vad önskar du att du vore bättre på? .. 8. Vem SMS:ade du senast och vad skrev du? .. 9. Vad skulle du göra om du vann 1 miljon? .. 10. Vilken film eller serie skulle du vilja leva i? .. 11. Vilken är din favoritmiddag? .. Mina frågor till er! .. Hoppas att ni svara på dom! .. Hur mår du? Hur känns det att vara veckans blogg? .. Vad kommer vi att få läsa om i din blogg? .. Vilket är ditt bästa inredningstips, generellt? .. Hur spenderar du helst din lördagskväll? .. Vilka andra bloggare hittar du inspiration ifrån? .. Dela med dig av en dold talang du har! .. Vart befinner du dig i livet om 10 år? .. Vad är framgångsreceptet för dig och din blogg? .. Nämn 3 saker som du önskar dig just nu! .. http://nouw.com/annorlundaannorlunda/profile
  Sprid utmaningen vidare och så vidare!

  SvaraRadera
 5. 45-årig, mamma, fru bloggar om allt möjlig mellan himmel och jord! Blogga som innehåller det mesta! Träning, hälsa, vardag, inspiration & mycket mer! Sätt gärna en tass!! Vill ni mig något så skriv då! http://nouw.com/annorlundaannorlunda/profile

  SvaraRadera

Rart av dig att du tar dig tid o skriver en kommentar!
Det gör mig väldigt glad!