Hej! Hallå! Jag känner mig lite ny här...


 
 
 
H E J ! H A L L Å !
 
 
 
Jag satt i min ensamhet och tittade igenom bilder och funderade på att framkalla en o annan bild. Som en liten viskning flög tanken att blogga hastigt genom mitt huvud. Det är ju en e v i g h e t  sedan sist och jag funderade en stund på att jag ju faktiskt har slutat med det här...
 
 
...eller har jag det?
 
 
Med nytt jobb, en föräldraledighet som är slut och en miljard tankar o projekt i mitt huvud så känns det snudd på som terapi nu när jag sitter framför datorn och skriver. Jag erkänner, bloggandet har varit saknat och jag är en smula glad att jag är tillbaka...
 
 
 

 
 
 
Så eftersom det är en stund sedan jag var här inne, så känns det OK att använda några  gamla bilder på en piffad säng, med fluffad Odd Molly kudde med det härliga budskapet att du är perfekt, för att du inte är just perfekt.
 
Nu ska den här operfekta bloggerskan anmäla en cykel stulen och sedan ta en bok under armen o lägga sig. I morgon är det upp med tuppen!
 
 
 
V I   S E S   S N A R T   I G E N
 
 


7 kommentarer:

 1. Så är det ibland. Livet kommer emellan och det får vara så. Så välkommen tillbaka, när helst andan faller på.
  Kram Helén

  SvaraRadera
 2. Ja men det är terapi!!!
  Kram från en annan operfekt bloggerska!

  SvaraRadera
 3. Härligt att du är tillbaka :) Det har varit samma sak här, bloggen har inte prioriterats men när man väl sitter där och skriver så känner man hur man saknat det.
  Sköt om dig!
  Kramen
  Pia

  SvaraRadera
 4. Trevligt att du är tillbaka. Ibland är det bara så att man behöver en paus. Ha en fin kväll Kram Pernilla

  SvaraRadera
 5. Bloggande är väl som livet...lite upp och lite ner..men alltid härlig att återvända till när man har tid och lust och hjärnan någotsånär är med en. Härligt operfekt budskap!

  Kram Kajsa

  SvaraRadera

Rart av dig att du tar dig tid o skriver en kommentar!
Det gör mig väldigt glad!