En dag på handelsträdgården
 
 
En utflykt till Billbäcks handelsträdgård är aldrig fel, så en av våra första semesterdagar tillbringade vi just där, med bland blommor, grönt och fiskdammar. Jag ville hitta inspiration till vår lilla trädgård, köpa lite växter och fika. Barnen ville åka rutschkana, spana på fiskarna i dammarna och kanske fika, men bara i högst två, tre minuter så att de kunde sitta o titta på fiskarna lite mer...
 
 
Det slutade i alla fall i att vi handlad på oss ett par tre olika rosbuskar, åt underbar mat pyntad med blommor till barnens förtjusning och sedan gick vi runt och tittade i utställningsträdgården och på fiskarna i dammarna.  Får erkänna att det där med att sitta still och äta inte alltid fungerar så bra, däremot att sitta och titta på fiskar, det hade det inte varit några som helst problem att sitta en timme eller två eller till o med en hel förmiddag.
 
Semester alltså, fem hela underbara veckor tillsammans, den här känslan skulle jag vilja spara på burk! Men allts, en tur till Billbäcks är aldrig fel!
 
 
 


1 kommentar:

  1. Visst är det härligt med semester. Den vill man ha länge. Ha en fin dag Kram Pernilla

    SvaraRadera

Rart av dig att du tar dig tid o skriver en kommentar!
Det gör mig väldigt glad!