Tick Tack Tick Tack...

Oj vad tiden går fort... vet inte vad som har hänt, men jag skyller på att det är strålande sol ute och sommaren är på väg - det gör att det är så mycket skoj som händer att klockan rusar... här kommer en liten uppdatering på vad som har hänt sedan sist...

Pizza på Pizza Hut en helt vanlig kväll. Det är en stor  pizza med halva 'Bea Lover' och den andra halvan är en 'Taco Loco' eller vad de nu hette - gott som bara den var det i alla fall!!



Å så har jag hunnit med en tur ill Stockholm för att utbilda mig! Alltid skoj! Var tvungen att ta en bild på en  utsikten från en kollegas rum...8 våningen och utsikten är verkligen fantastiskt... Det bidde även en sväng på stan...
   
Shopping = nya träskor, Swedish hasbeens for HM! Tycker väldigt mycket om dem!!!!


Min romantiska man kom hem med ett fång blekrosa rosor... nu pryder de mitt sängbord och man kan inte annat än vakna med ett leende. Blommor är verkligen en sådan glädje kick!! Tack Raring!!
Blus som jag "hittade" i min garderob - perfekt en solig dag på jobbet i Malmö.
I början på den här veckan var jag nere i Malmö och jobbade. En härlig stad. Som vanligt när jag ska iväg så har jag lite svårt att bestämma vilka kläder som ska med, men denna gången fick den här gamla blusen följa med. Den köpte jag för några år sedan i Turkiet och jag måste säga att det är synd att den hängt så mycket i garderoben, den passar ju utmärkt till solen och mina nya träskor!

Lite läskigt var det när jag på tisdagsmorgonen tittade på morgonnyheterna och man meddelade att en bomb exploderat på lilla torg... samma torg som på måndagkvällen var fullt av folk som njöt av solen, god mat och trevligt sällskap... Läskigt!!!
 
Nu har jag just avslutat en joggingtur runt strömmen, inte så långt, men skönt och det gick bra. Jag känner mig mycket nöjd!!!!

1 kommentar:

  1. Härliga bilder från 1:a Maj också... Du äter riktigt nyttigt ser jag :-)

    SvaraRadera

Rart av dig att du tar dig tid o skriver en kommentar!
Det gör mig väldigt glad!