HÖRRÖ DIN GALNING VA GÖRU?!Jaha... vad har jag egentligen haft för mig den senaste tiden?
 
Jo, förutom att jag har gått omkring som Lilla My, men knuten, humöret och rynkan mellan ögonbrynen, så har jag jobbat. Jobbat så in i bängen. Försökt att hålla huvudet ovanför och framför allt utanför det kaos som faktiskt fortfarande råder på mitt arbete.
 
Men den senaste tiden har jag också tagit beslut och handlat i den riktning som jag haft sedan dag ett (då jag fick veta om planerna på jobbet) och som nu känns riktigt bra. Jag hade en plan, jag höll fast vid den och nu är jag på väg att fullfölja den. Jag gör ett aktivt val och väljer även i denna situation att inte bara acceptera...
 
Det jag också har gjort är att inse det fina i att kämpa för det man tror på och våga stå upp mot sådan som är direkt eller indirekt fel eller i alla fall mindre bra för en själv. Att ta ställning och att inte ge upp. Att kämpa och vilja få till en förändring. Att faktiskt kunna ha hjärtat med sig i jobbet och vilja försvara det. Det är en härlig känsla. Att kämpa. och att tro på något!
 
Så till alla där ute, ta fighten om den så är med er själva, arbetskamraten som alltid snor din mjölk i kylskåpet eller vad det än må vara. Våga säga ifrån, våga säg din åskit och våga kämpa! Våga framför allt ta reda på vad just du känner och tycker!
 
Det är nog det jag har lärt mig under perioden av det bästa jobba jag hitintills haft!
 
I morgon väntar ett möte som för den jag ska möta kommer bli en smula chockartat... men jag har sagt det tidigare, jag har haft samma tanke från dag ett och att inte se det komma, det mina vänner är inte mitt problem :-)
 
Härlig fredag i morgon!
KRAM
 
 
 
Psst... Sorry för bortavaron och tack för att ni ändå tittar in, nu kommer det rassla in lite inlägg oftare... jag lovar :) Inredning, skor, prylar, andra Lilla-My-saker och annat! Vi ses!


2 kommentarer:

 1. You go girl!!

  Låter bra, och inspirerande! Vara sann mot sig själv. Stå upp för det man vill och tror på.

  Ha en jättefin helg och tack för härliga ord i dag. Blev glad!!

  Stor kram
  Lotta

  SvaraRadera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera

Rart av dig att du tar dig tid o skriver en kommentar!
Det gör mig väldigt glad!