Wegner's Y-stol eller CH24!
Jag har fått så många kommentarer på våra stolar att jag tycker att de gott kan få ett eget inlägg.
 
Det är ju trots allt mina absoluta favoriter och jag kan inte annat än älska dem. Idag är en stol lite pyntat och klädd med kudde och skinn, allt för att jag ska skämma bort mig själv när det faktiskt är så att jag är hemma från jobbet. Febern är inte borta riktigt än och jag gör som kroppen vill och tar det lugnt idag. Med en kopp te och en bok samlar jag energi i favoritstolarna, Wegners Y-stol eller CH24 som den ju också heter.
 
Jag blev fast för länge sedan. Mannen likaså. Vi hade sett dem på omslag efter omslag på alla möjliga inredningstidningar och klämt på dem när tillfälle gavs. Funderat och resonerat och för några år sedan bestämt oss. På auktion slog vi till. Eller rättare sagt min man gjorde det.
 
Ungerfär som när vi budade på hus och vi hade en excelsnurra (snurran kallad) som vi knappade in de olika buden i och kollade av hur mycket vi skulle ha kvar när räkningar, mat, ett antal skor och lite annat smått och gott var betalt och såg vad vi hade kvar... funderade och sa japp - kör. Men det fina med min man, han körde lite själv, kom förbi mig och sa
 
"du, om vi köpter för det här priset hur ser det ut i snurran då?"
"bra" svarade jag, men ska vi verkligen?
"det är redan gjort och husets är vårt" svarade han mycket nöjt!
 
Lite så var det med stolarna,
"jag la det här budet och nu är det bara någon minut kvar!"
 
 
Å så vips var stolarna våra!  
 

2 kommentarer:

 1. Mmmmm...drömmer om den snyggingen!!

  xx

  SvaraRadera
 2. Ni har ett så vackert hem! Fint med blandning av klassiker och modernt och så personligt. Jättesnyggt!

  Tack för ditt pepp igår, jättesnällt! Det värmer ska du veta. Hoppas du mår bra nu och att den eländiga febern gett med sig!

  Ha det fint!
  Kram
  Suz

  SvaraRadera

Rart av dig att du tar dig tid o skriver en kommentar!
Det gör mig väldigt glad!