En helt vanlig måndag!

 
Jag är en smula trögstartad på måndagar.
Det är nog för att helgen hänger kvar sådär alldeles lagom varm just precis när klockan ringer. Eller att det är en dålig ovana att vakna innan klockan ringer precis just en sådan morgon när Inez inte vaknar tidigt. Eller för att jag är en smula orolig över hur veckan ska arta sig eller helt enkelt bara för att det är så otroligt skönt med helg och ledighet?!
Inte vet jag!
 
Men ibland är jag inte riktigt redo att sparka igång en hel arbetsvecka sådär på måndagmorgonen, så jag behöver peppas upp och i morse gjorde jag något som jag inte gjort på länge, när vi satt i bilen på väg till jobbet bad jag Jocke kicka igång Spotify och Johnny Logan. Japp - Hold me now. Jag vred upp ljudet till max och sedan började jag sjunga! Högt och med inlevelse. Jag säger då det - vilken peplåt! GALET BRA. Japp du läste rätt - PEPLÅT!
För om jag är nedstämd eller depping eller bara inte på humör för att gå till jobbet - då fungerar det att få sitta i en bil, stereon på en ohälsosam nivå och så Johnny Logans Hold Me Now att sjunga med till - det är magiskt!
"om man har Johnny Logan Hold Me Now som PEPLÅT, så måste man nog ha en liten störning!" hörde jag min man säga någonstan mitt i mitt skrålande, men jag tog i ännu mer och jag är verkligen tacksam över att jag har just den störning, det underlättar verkligen i vardagen! På riktigt!
Så, jag glömmer bort det ibland, men det finns mycket att vara glad & tacksam över, för mig är en sak definitivt den här störningen jag har!

 
Tack alla Ni fina därute som skrivit mail, skickat sms, hört av er, e-kramats den senaste tiden.
Nej livet är inte alltid lätt eller enkelt, men med alla varma omkring mig så blir det en smula lättare.
 
DET är inte någon liten grej - det är stort och jag blir rörd!
Tacksam är vad jag är!
 
Ni är fina ni! KRAM!

3 kommentarer:

 1. Haha Ja men då är det ju ingen allvarlig störning ändå :)) fast peplåt vet jag väl inte riktigt om jag kan kalla den :)) Säkert helt perfekt på en måndag kan jag faktiskt ändå tänka mig. Jag gillar bara måndag om jag är ledig eller eventuellt kanske har en väldigt kort dag på jobbet. Fast helst ledig. Har fått måndagsångest. Har inte haft det tidigare.

  Kram, hoppas du får sova gott inatt! :)

  Ann-Louise

  SvaraRadera
 2. En pep-låt på morgonen var ett bra tips! Alltid svårt att komma igång...
  Har läst ikapp här inne oss dig och jag beklagar verkligen sorgen över din bror! Fruktansvärt när nån nära rycks ifrån en. Varma styrkekramar till dig, Suss

  SvaraRadera
 3. Halloj!
  En riktigt bra låt det där och tror absolut inte på någon allvarlig störning där inte ;O)
  man skall göra det man blir glad/lycklig över. Beklagar sorgen ♥
  Skickar massor med styrkekramar kram kram Arja

  SvaraRadera

Rart av dig att du tar dig tid o skriver en kommentar!
Det gör mig väldigt glad!