Bloggutmaning | i...

i
 
Jag vet att jag ställde till det lite för en o annan inför veckans utmaning och jag kan lova att jag även gjorde det för mig själv också!!
 
 
Kul det där, att jag tror att jag har det under kontroll, det är ju trots allt jag som väljer tema, men nästan varje gång slår det mig att jag tycker att det är en smula klurigt.
  
 
Jag har i alla fall hoppat i mina gummistövlar o knatat runt i min trädgård. En trädgård som så här års är fylld av gula underbart vackra löv och är i en total oordning!
 
 
Det är som det ska vara, perfekt operfekt!
 
 
Så alltså mitt bidrag:
 
...i min trädgård dansar gula underbara löv omkring
...i mina gummistövlar traskar jag omkring
...i mitt hjärta finns bara värme en dag som denna
 

 
 

8 kommentarer:

 1. Hehe, jag tänkte att det fattades något jag, att text hade ramlat bort. Snacka om kantigt tänk=))

  Jag rös när jag läste "i mitt hjärta finns bara värme denna dag" Galet bra känsla I hjärtat!
  Kramen Hannis

  SvaraRadera
 2. Så fint inlägg på "i", du hade väl visst kontroll på läget. Eller så ordnade det sig i varje fall väldigt bra:)

  Jag läser dina senaste inlägg och instämmer på att spontanbesök nästan är snudd på den bästa varianten, kanske för att det oftast blir så otvunget.
  Och Downton Abbey - vad kan jag säga! Den serien hade helt gått mig förbi från början, så jag vet hur det är att "titta ikapp";)

  Sen är det väl konstigt det där, med att små saker många gånger kan få oss att tappa kontrollen mer än de stora ibland. Eller så är det för att det stora blev så övermäktigt att det är de små sakerna som sedan är lättare att reagera på.
  Och när man har ett jobb att gå till, då kan i varje fall jag, ofta tänka om jag bara fick vara hemma ett tag och fixa med allt jag vill. Det som aldrig får plats i tillvaron annars, eller då man behöver välja bland det roliga för allt hinns inte med. Semesterdagarna räcker inte till att vara ledig så mycket man vill på sommaren, våren, hösten och kring jul ... och ändå har vi bra många i Sverige!
  Men jag har också varit där, mellan jobb. Och känt oron gnaga, osäkerheten som pendlar som berg och dalbana, som försvinner helt när du får en intervju och som dalar när det inte blir du.
  Känt att alla sakerna jag ville hinna med när jag hade ett jobb inte var ett dugg roliga att hugga tag i.

  Jag är säker på att det kommer bli hur bra som helst för dig, men jag förstår att du helst skulle vilja veta direkt. Att du vill vara "ute ur tunneln och se ljuset på en gång". Och det är helt ok att vara ledsen ett tag. Jag skickar dig styrkekramar!

  Ha det fint i höstsolen<3
  Kram
  Suz

  SvaraRadera
 3. Åh jag har missat denna utmaningen, får hänga på längre fram. Fina bilder! Kran Suss

  SvaraRadera
 4. Fint bidrag på i. Jag har missat den här veckan tyvärr. Är lite ledig och pysslar så jag glömde att det var onsdag idag. Ha en fin dag Kram Pernilla

  SvaraRadera
 5. Spännande tema! I... hm, jag brukar inte vara med på din utmaning, men denna satte griller i huvudet... Får se om jag hakar på.
  Kram Helén

  SvaraRadera
 6. Jag svär vid gud och hans höga hatt (om han har någon) när jag blonderade mig såg jag precis ut som grannen i Beck!! Mina systrar och min mamma skrattade så dom grinade. Observera att det var samma kväll jag skulle på en date och fick istället smeta i brunt som blev ljusbrunt med grön nyans....

  Kram

  SvaraRadera
 7. Ditt tema passade så bra på för mig idag! Nårgra löv som virvlar omkring i min trädgård
  finns det dock inte! De har blåst bort för länge sedan, vilket är enda fördelen med att bo
  öppet där vindarna kommer åt från alla håll!
  Kram M.E

  SvaraRadera
 8. Perfekt bidrag tycker jag! Hade sånär glömt av utmaningen om inte jag gått en bloggpromenad nu ;)
  Suveräna bilder!
  Kramen

  SvaraRadera

Rart av dig att du tar dig tid o skriver en kommentar!
Det gör mig väldigt glad!