En positiv känsla... 
Jo då är det alltså så att jag inte fick behålla mitt jobb, det som jag fick söka om och vänta besked på i si så där en fyra (4) månader. Men sedan kom beskedet, ett rätt så väntat sådan av någon anledning som jag själv inte förstår att jag trodde, men det blev så i alla fall. Mitt jobb får någon annan och jag blir utan...
 
Jag blir helt enkelt uppsagd inom kort, dessutom arbetsbefriad under uppsägningstiden, vilket känns alldeles galet märkligt.
 
Men,
 
sedan i Tisdags när beskedet kom så har jag hunnit landa, jag har hunnit se över min situation, kollat in skyddsnät (för ett rätt så rejält sådant finns när man som jag jobbat statligt), sökt jobb och redan blivit kallad på en intervju. Parallellt med det så har jag fått uppmuntrande mail från gamla och nya kollegor, nära sådana och sådana som jag haft på lite längre håll, jag har fått överraskningar i form av godispåsar och presenter och så idag fick jag blommor av en vän som åkte tvärs över stan för att lämna över dem till mig med en stor varm kram, en helt vanlig torsdag på ett jobb jag snart inte har.
 
Så, även om härom-dagens besked inte var det bästa beskedet just då, så känns det nu som att det här negativa har gett mig så mycket gott och positiv energi att jag inte kan annat än tro att det här kommer att bli riktigt bra.
 
 
Jag vet inte, jag kanske fortfarande befinner mig i chock...?!
 
 
Men hur eller hur, håll tummarna i morgon förmiddag!
 
 
Å så vill jag säga att det är så kul att det är så många som varit med i utmaningen - yippieeee!! Ser verkligen fram emot nästa onsdag när vi kör igen! Tack alla ni som är med o bidrar, det värmer minsann också ordentligt här i höstmörkret!
 


8 kommentarer:

 1. Håller tummarna för att din intervju ger utdelning. Ändå härligt med så mycket stöttning. Ha en fin dag Kram Pernilla

  SvaraRadera
 2. Här håller vi tummar,tassar och tår för dig! Oftast är det ju så att när en dörr stängs öppnas en annan.
  Då oftast till det bättre. Va härligt att få all den peppen, sådant värmer och ger massor med energi!
  Önskar dig en härlig helg!
  Kramen

  SvaraRadera
 3. Hoppas det går bra på intervjun! Och så sant, det där med när en dörr stängs så öppnas en annan.
  Ha en fin helg och må så gott!
  Kram
  Suz

  SvaraRadera
 4. Hej! Det finns en mening med allt och det är något annat, bättre och roligare som väntar på dig! Kram Anna C

  SvaraRadera
 5. Åh vad tråkigt! Men förhoppningsvis blir det bättre. Jag trivs inte alls i min arbetssituation men jag har i a f ett jobb och gläds över att mannen min fått ett nytt. Hoppas verkligen det gick bra på intervjun! Kram Suss

  SvaraRadera
 6. Jag har haft dig i mina tankar, sedan du skrev ditt inlägg om att du fått ett tråkigt besked. Det är tungt att bli av med sitt jobb, men med dina positiva tankar så är jag säker på att du snart har ett nytt! Känner mig faktiskt lite lättad över att det inte var ett besked om sjukdom som du fått! Håller tummarna för att allt går bra och att något riktigt roligt väntar på dig bakom hörnet!
  Kram M.E

  SvaraRadera
 7. Se det som en början på något nytt. En ny vändning i livet, nya vägar att gå och utforska.
  Jag tror du kommer att klara dig alldeles finfint.

  SvaraRadera
 8. Förstår din känsla! Har varit där flera gånger. Jobbigt är det men samtidigt spännande och ofta blir det något nytt och bra. Men som sagt lite obehagligt innan man landat. Stor kram Pernilla
  ps. Jag har bytt blogg, kika gärna in! Vill du byta blogglänk med mig gör jag det gärna! Jag uppdaterar min lista med din blogg , uppdatera med min nya blogg i din om du vill.

  SvaraRadera

Rart av dig att du tar dig tid o skriver en kommentar!
Det gör mig väldigt glad!