Vad man kan göra på en helt vanlig ledig måndag...

U T F L Y K T


Efter en runda på stan, för att införskaffa en del måste-ha-saker och framför allt komma-i-form-kläder (träningskläder) så packade jag in tjejerna och mig och åkte till handelsträdgården alldeles utanför stan. Jag hade aldrig varit där tidigare trots att det ligger så nära. Men jag visste inte att det var så fint. Hade jag vetat det hade jag antagligen varit där minst en gång i veckan - det var nämligen alldeles underbart. Särskilt en sådan här dag, när vårsolen värmer, när man kan sitta ute och äta lunchen bestående av jordärtskockssoppa, när det känns skönt att det fläktar och när man blir en smula irriterad över att ha glömt solglasögonen hemma... När Inez kan springa omkring i en tröja och titta på fiskarna som finns i dammarna och när jag längtar efter att äta glass. Jag är ju inte någon glassmänniska, men ibland känner jag mig lite sugen och det krävs nog allt som oftast lite sol för att det ska inträffa.


Vi hade i alla fall en underbar dag bland blommor och fiskar, i solen och med både lunch och eftermiddagsfika på en handelsträdgård.


I morgon får jag berätta mer om min komma-i-form-plan, för så här i början handlar det om att få tillbaka lite bålstyrka men sen, sen är det nog dax att sikta in sig på ett eller annat löparpass (inser att jag längtar en smula efter en joggingrunda...)

1 kommentar:

  1. Vilket härligt ställe! Jag bara älskar handelsträdgårdar! Jag bor väldigt nära Lödde plantskola och jag älskar att gå runt och titta på alla vackra växter och den underbara miljö de byggt upp. Det enda som saknas är ett litet fik så att man kan sitta och njuta med en kopp kaffe! :)
    Kram Jennica

    SvaraRadera

Rart av dig att du tar dig tid o skriver en kommentar!
Det gör mig väldigt glad!