Foton, foton, foton...


 
 
 
Ä N T L I G E N
 
 
Jo nu har jag minsann framkallat lite bilder, fått hem dem och hunnit både ge bort och sätta upp några av dem. Nästa steg blir att sätta in bilder i album. Min bästa vän är hur duktig som helst med album och varje gång hon berättar att hon fått hem och satt in nya bilder i barnens album så tänker jag att nu, nu ska jag minsann sätta fart... och nu har jag gjort det. Tro de eller ej men den största beställningen av bilder någonsin är på väg till mig och jag längtar mig galen efter att få börja pyssla igen.
  
I Jills rum hänger en mobil som nu är fylld av några bilder i retroformat.
 
Finfint tycker jag!
 
 
 
Hur gör förresten alla ni andra med era bilder? Framkallar ni? Klipper o klistrar in i album? Beställer färdiga album eller samlar på hög? Nu för tiden blir det så mycket bilder och jag är lite dålig på att rensa (även om jag nu mer är bättre på det...) så ibland kommer jag på mig med att sakna de gamla filmrullarna :)  
 
 
Nu har visst sommaren kommit tillbaka och då är det bäst att passa på att njuta av den - så nu tar jag mina tjejer på en promenad och gör ett stopp på Färjargården för fika och lunch.
 
 
Det blir en bra dag det här också!!
 


1 kommentar:

  1. Det är verkligen ett dilemma det där med alla bilder.... Särskilt att man tar massor av samma motiv för att få till det på bästa vis och sen inte slänger... Och till det kommer de redigerade kopiorna.... Jag har ett par gånger skapat foroböcker på nätet och blivit väldigt nöjd men att göra fotoalbum som förr tror ja inte jag orkar.... Bloggen är ett bra ställe att samla fina bilder på också förstås 😉
    Kram Eva

    SvaraRadera

Rart av dig att du tar dig tid o skriver en kommentar!
Det gör mig väldigt glad!