NY INREDNING TILL ETT BRA PRIS!


Här om dagen fick jag ett mail i min privata inkorg. Ett tips på lite inredning till en lagom peng. Jag som allt som oftast är en smula långsam när det gäller sådant här, har tur som har vänner omkring mig som är bra mycket snabbare!! Inte nog med att jag blev tipsad om blogginlägget på Piazzan, där Pernilla tipsar om fin inredning från NETTO Nej då, Vanessa gick längre. Hon tog sig till NETTO och inhandlade de här fina skapelserna! Å inte bara till sig själv, utan även till mig!

Tack Vava!!

Om jag är nöjd. Kära någon, de är ursöta!
Iväg till NETTO mer er nu och skynda fynda!

Så här får ni se hur det ser ut hemma hos oss en helt vanlig torsdagskväll. Bordet avdukat, ljusen brinner, maten är uppäten och ja det är torsdagsstämning, snudd på helg. Bara fredag kvar och sedan helg.
Här hemma har jag njutit av en ny LCHF-favorit - gräddstuvad vitkål. Passade alldeles perfekt till lammkorv och ett glas rött! Nu njuter jag den lilla skvätten vin som är kvar, men funderar på om det inte är dags att prara lite med Johan Blund! 

3 kommentarer:

 1. åh ..VILKEN GULLIG VÄN ...och tänk att hela bloggvärlden är full av Nettohjortar ...'skrattar..men de är verkligen ursöta!!

  Kram

  Pernilla

  SvaraRadera
 2. Det ser så härligt Jul-aktigt ut... så mysigt. Fint har du gjort det snurran... Helt fint!

  SvaraRadera
 3. Åh vad fina dom blev. Jag har inte packat upp mina än men nu måste jag få tummen ur....Kram

  SvaraRadera

Rart av dig att du tar dig tid o skriver en kommentar!
Det gör mig väldigt glad!