Minusgrader??!!

Jo vintern kom som en överraskning o helt plötsligt var det vinter. Kallt. Fint. Snö.

Just det kalla ställer till det en smula för mig... Jag har ju inga varma skor!!! Utan varje dag tar jag på mig någon sko med en sula anpassad för plusgrader och tänker att "det är ju inte såååå kallt ute" och "jag ska ju bara till bilen" och varje gång blir jag lika förbaskad på mig själv när jag inser att det är frya-ner-allt-på-jorden-kallt och jag tappar känseln i tårna...

Så kallt som det var på SM-Bandy-finalen för ett och ett halft år sedan. När det regnade snö med småspik och blåste iskallt. Jag stod på Studenternas i Uppsala i min svärmors blommiga gummistövlar o dubbla raggsockar. Att jag frös om tårna!? Frös räcker inte, det vsr en nära-döden-upplevelse som pågick i 30 minuter, sedan fick det vara nog med idiotiska påhitt.

Så idag gjorde jag något stort.
Jag slog till på ett par varma, fårullsfodrade, underbara, vinteranpassade skor. Ett par curlingkängor. Ett par Clarks. Varma och goa! 
Minusgrader, ha, jag är inte rädd för er!!!

3 kommentarer:

 1. Jag kör Uggs - och svettas! Hit med lite kyla och snö tycker jag ;)

  SKönt med ull, eller hur? Bra inköp!

  Kram

  SvaraRadera
 2. Jag kör Clarks-kopior, men är varm och skön om tårna;)

  Idag har vi plusgrader i Skåne, alltså typisk skånsk vinter. Snön faller, men är väldigt blöt:( Jag har faktiskt mycket hellre lite kyla, med betoning på lite - inte minus 20:)

  Kram

  SvaraRadera
 3. Skönt att vara varm om fötterna det hjälper liksom på hela kroppen ! Ha en fin kväll.

  SvaraRadera

Rart av dig att du tar dig tid o skriver en kommentar!
Det gör mig väldigt glad!