Dan före...

Ett reafynd från Kappahl med somriga färger, blommor och fåglar.
Såhär kvällen före det är dax att gå tillbaka till jobbet är jag inte alls redo för att säga Adjö till sommaren eller semester eller ledigheten eller vad det än är... Jag är inte redo att komma in i de vanliga rutinerna och alla de där måstena som ständigt och jämt trängs med det där som man vill göra och som man längtar efter... Jag är inte redo. Jag vill hålla fast vid sommaren och värmen och den där härliga känslan av att få vara fri att bestämma så gott som själv vad dagen ska fyllas med...
 
Jag vill inte att sommaren ska ta slut. För hur det än är så känns det som att sommaren är över när man nu har haft sommarsemestern och det är dax att börja jobba. Det är dax att ta på sig långbyxor och lite tjockare tröjor och kortbyxorna kan man lika gärna plocka ner i lådan som ska ner i källaren fullproppad med kläder som passar latar dagar och varma, ljumma kvällar.
 
Semestern är slut. C' est fini!
 
Men, idag har vi minsann varit lediga och spenderat tiden i lekparken, lyssnat på Synfoniorkesterns genrep i Vasaparken, skördat lök, plockat blåbär och blåst såpbubblor! En härlig dag! Jag fick till och med lite tid med en bästis som innehöll både mat och prat och vin och skratt - inte illa!
 
Och nu när jag tänker efter - det blir nog inte så tokigt i alla fall det där med att gå till jobbet...

Ekollonvasen från Svenskt Tenn har en vissen liten kryddkvist i sig och pryder hallbänken.


1 kommentar:

  1. Finfina bilder!

    Även om semestern är slut, kommer det säkert somriga sköna stunder post-vacation ;)

    KRAM!

    SvaraRadera

Rart av dig att du tar dig tid o skriver en kommentar!
Det gör mig väldigt glad!