FOTOUTMANING VÄNNER EMELLAN - Skuggor!

 
Idag är det jag som får stå för skuggorna, både under ögonen och som en skugga av gårdagens jag.
 
I större delen av mitt liv har jag varit en direkt motståndare till löpning. Jag kunde inte, ville inte och hade verkligen ingen lust att snöra på mig joggingskor och ge mig ut på en runda. Aldig i livet. Inte ens under mina år som fotbollsspelare gillade jag löpningen... vi passade inte ihop och hade inget med varandra att göra.
 
Men så hände något.
Det är många år sedan nu, men jag levde i en relation som var allt annat än bra och jag hade ett självförtroende som var minimalt, där och då en dag bestämde jag mig för att jag ska fasen klara det. Jag ska minsann lyckas med något och en vacker dag ska jag känna den underbara känslan som alla löpare pratar om. Med orden "man ska springa så långt och så fort att man kan springa en runda dagen därpå också" satte jag igång min löparträning. Jag började med en runda på dryga 10 minuter. Dagen då min kompis sprang Göteborgsvarvet (halvmara, alltså 21 km) sprang jag lite mer än 5 km och kände mig som en vinnare. På den vägen är det... året därpå sprang jag min första halvmara (Göteborgsvarvet) och jag grät när jag passerade mållinjen.
Jag var så otroligt stolt! och lycklig!
 
Igår sprang jag ingen halvmara, men väl ett Stadslopp på 10km och varje nytt lopp får mig att minnas att jag minsann kan om jag vill. Varje litet lopp är en seger! Igår lyckades jag få en bra tid och det känns otroligt skönt, eftersom det om några veckor är dags för ett nytt lopp.
 
Men idag, idag är jag trött och skuggan bakom tekoppen är jag!
 
Mitt bidrag till veckans fotoutmaning vänner emellan - kika in hos Maria & Kristina för fler tolkningar!

13 kommentarer:

 1. En skugga av sig själv.. Också en skugga! Fin tolkning!
  Jag gillar också löpning, ska ge mig ut på ett längre pass med en kompis alldeles strax och nu tränar vi för en halvmarathon i Stockholm, 14 september. Det här med lopp är nåt jag gillar - jag verkligen kommer mig för att träna då!
  Vilka fina fotón och fin blogg du har, jag la direkt till den i min länklista för att ha koll på nya inlägg:-)
  Ha en fin söndag!
  Kram Sara

  SvaraRadera
 2. Härlig tolkning! Kram Pernilla

  SvaraRadera
 3. Vilken härlig tolkning och riktigt bra jobbat. Kram

  SvaraRadera
 4. Fin tolkning och duktiga du! Allt går om man vill. Själv kan jag inte springa p g a diskbråck men för några år sedan sprang jag flera mil i veckan. Nu blir det annan träning istället, kram Suss

  SvaraRadera
 5. Bra jobbat! Och att du skulle vara en skugga idag har jag svårt att tänka mig, men det är en väldigt fyndig tolkning tycker jag:)

  Här i Skåne har både mannen och jag helt tacklat av och alldeles kommit av oss vad gäller det där med att ta oss ut i spåren. Men något slumrande ligger där och skaver, vi behöver komma ut och röra oss igen!

  Ha det fint!
  Kram
  Suz

  SvaraRadera
 6. Halloj!
  Fin bild & en bra tolkning av temat :O)
  Kram Arja

  SvaraRadera
 7. Grattis till den prestationen och till en fin bild! Förstår att du känner dig väldigt nöjd även om det inte
  är din piggaste dag i livet!
  Ha det gott!
  M.E

  SvaraRadera
 8. Hej du, vad duktig du är! Att övervinna sitt eget motstånd är stort. Något jag inte lyckats med när det gäller löpning men jag har fixat att träna tre dagar i veckan som jag är nöjd med. Njut av ditt te nu som du verkligen är värd! Kram Nilla

  SvaraRadera
 9. Men vilken fin tolkning! Har lyssnat på Martina Haags bok Heja heja idag och förundras över alla er som klarar att springa så långt. Jag har inte tillräckligt med motivation och när jag kommer till 5-6 km känner jag mig alltid färdig och vill inte springa längre.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 10. Kul tolkning och mycket BRA gjort, ha en bra kväll Karin

  SvaraRadera
 11. Superbra jobbat! Så inspirerande. Heja dig!!!

  Bilden är verkligen härlig.


  KRAM!

  SvaraRadera
 12. Bra gjort! både med springningen och med tolkningen av temat!

  kram kram Malin

  SvaraRadera
 13. Vilken inspiration till att börja springa, jag är den som fortfarande tvekar. Gillar din tolkning!! /Lisa

  SvaraRadera

Rart av dig att du tar dig tid o skriver en kommentar!
Det gör mig väldigt glad!