Håller tummarna för morgondagen!


 
Jag håller mina tummar för morgondagen och inser att hoppet ju verkligen är det sista som överger människan. Inte förrän man fått ett definitivt svar så tydligt att det känns som ett knytnävsslag i magen är ju slaget förlorat. Jag har med andra ord inte accepterat förändringen som ligger och lurar runt hörnet utan går omkring här hemma som att inget har hänt (inte helt sant...). Ni som undrar vad det är jag svamlar om får lov att läsa förra inlägget :)
 
Nu är det söndag och dax för söndagsbilder på Fabriken. Jag envisas med bilder på min vissna pion, men som jag helt enkelt inte kan släppa taget om. Den är alldeles för vacker för att förpassas till komposten. Just nu i sällskap med en ny box från House Doctor och gamla ljuslyktor som jag en jul hade hyacinter i...
 
Städat är vad jag håller mig sysselsatt med, rensar i förråd och garderober och slänger gamla saker för glatta livet. Passar på att lägga energin där den behövs som mest, varför inte gå ut något gott av allt tråkigt?! Men nu är det söndag ja, dax för söndagsbilder och inspiration.
 
 
Mitt bidrag och andras hittar ni så klart på Fabriken!

 
 


2 kommentarer:

  1. Hjälper dig att hålla tummar...
    Vackra bilder på en ljuvlig pion! ! Gillar den där glasboxen mycket!
    Kram /Maria

    SvaraRadera
  2. Ja pioner är verkligen en blomma som är vackra till och med när de vissnat. Du, jag håller tummarna för att det löser sig det där med jobbet. Förstår om du också känner dig lite vissen.

    SvaraRadera

Rart av dig att du tar dig tid o skriver en kommentar!
Det gör mig väldigt glad!