Sommarvärmen håller i sig...

 
 
..men jag längtar en aning, eller en aningen större än en aning, efter hösten!
 
Det kan i o för sig ha att göra med att jag i helgen hämtade ett paket från Creative Lounge...innehållande just ett par alldeles perfekt boots - Primeboots! Ja, just de på bilden ovan.
Så nu vill jag att det ska bli lite svalare i luften, rent av lite kyligt, så att jag kan ta på mig ett par slitna jeans, kofta, mössa och så på med de nya skorna... och så ett alldeles fanstastiskt halsband från lilla u runt halsen! Perfekt höstoutfit, i min smak i alla fall!
 
Japp, låt det blir höst snart!
 
Men först, måndag och en ny vecka!
En vecka som innehåller en tripp till Oslo, en halvmaraton och ett besök hos svärföräldrarna i Uppsala. Men just ja, först måndag och lite galenskaper här på jobbet!

7 kommentarer:

  1. Oj vilka snygga boots! Förstår att du längtar efter svalare väder ;) Lycka till med halvmara och allt annat du har på gång.
    Kram Maria

    SvaraRadera
  2. Oj vilka snygga boots! Förstår att du längtar efter svalare väder ;) Lycka till med halvmara och allt annat du har på gång.
    Kram Maria

    SvaraRadera
  3. Snyggkläder!! Springer du i Stockholm på lördag?? Jag gör det, blir mitt tredje varv just i Stockholm och det ska bli kul!! Mycket vätska och lite extra kolhydrater i veckan nu då.. Kram Sara

    SvaraRadera
  4. Mycket snyggt där! Och jag håller med, höstkläderna vill jag gärna använda ;) kram Suss

    SvaraRadera
  5. Supersnygg outfit! Kan också längta efter lite höstkläder nu, konstigt daet där:) kram Nilla

    SvaraRadera
  6. Fin kofta! En sådan behövs nu på morgonen! Bootsen får vänta!

    Ha en skön fredag! Kram Anna

    SvaraRadera
  7. Hoppas det gick bra på halvmaran och att du haft en härlig vecka!

    Ja, nu börjar det bli lite höstlikt och det får rotas i garderoben lite. Var en sväng på Emporia idag, men usch vad jag tröttnar på affärer snabbt! Eller egentligen mest på alla människor som springer omkring. Får nog surfa lite på nätbutikerna istället:)

    Ha en fin start på kommande vecka!
    Kram
    Suz

    SvaraRadera

Rart av dig att du tar dig tid o skriver en kommentar!
Det gör mig väldigt glad!