En hälsning, tack!

Jag erkänner, jag gillar en smula uppmärksamhet. Kan inte hjälpa det, men jag blir glad. Speciellt här på gloggen (som jag kallar bloggen när jag pratar om den. Min pappa råkade säga fel, eller om jag hörde fel, en gång och på den vägen är det...) gör alla små kommentarer att jag ler. På något vis kopplat till vad man skriver då så klart, men än har ingen skrivit något som får mina mungipor att gå ner.

Men jag förstår också att alla inte vill skriva en lång kommentar eller kort eller ens skriva alls. Att jag gillar det är ju min sak, men att be er, njae. Så därför har jag lagt till en ny liten grej på mina inlägg... små knappar, klickrutor eller Snabbkommentarer som jag kallar, som gör att man med ett litet klick kan lämna en hälsning till mig. Tummen upp eller tummen ner, inte svårare än så. Så idag, kom igen, snälla, gör ett klick för jag blir så barnsligt glad!

Så vill jag passa på att säga TACK! till alla er som ändå är inne här på min blogg (oavsett om ni kommenterar eller ej), som läser och återkommer och som också kommenterar! Det gör mig så glad, så glad!!!
4 kommentarer:

 1. Hej! Idag gick det att kommentera, nu blev jag glad:) Flera dagar har jag bara fått en vit sida här hos dig ... men nu så!
  Jag är ju en skrivnörd och skulle kunna lämna hur långa kommentarer som helst ibland, sätta igång en liten konversation till och med :) men det går ju inte. Som jag så ofta tänker när jag läser många av mina favoritbloggar, tänk om vi kunde träffats och ta en fika - vi skulle ha så mycket att bubbla om :)
  Visst blir man jätteglad när någon lämnar avtryck, även om det bara är en tumme ;)
  Ha det gott!
  Kram Suz

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det där med vita-sidan har varit ett bekymmer. Läste på min plats i solen om problemet med det och fick det att fungera. Skönt. Tack för kommentaren och välkommen in till mig på fika!!! :)

   Radera
 2. Know what you mean!! Såg för en stund sen en STRO bloggerska som bad folk kommentera mer annar skulle hon ge upp hela bloggandet. Då snackar vi över 2000 följare o mååånga kommentarer!
  Hoppas du får fart på saken o visst är allt välkommet c",)

  klem Anna

  SvaraRadera
 3. Ja du... Du får fixa till en engelsk version: då jäklar! :-)

  SvaraRadera

Rart av dig att du tar dig tid o skriver en kommentar!
Det gör mig väldigt glad!