Katten på råttan, råttan på repet osv..

Precis så är det i mitt huvud just nu... jag har en lista (i huvudet så klart, så att den kan ändras när det passar mig att ändra den..) som jag betar av. Jag håller på och gör i ordning Pyttes rum, men då vips blir det lite nytt i TV-rummet och så kontoret och när jag ändå håller på så beställer jag ett bord till vardagsrummet också... alltså så här går det till, på ett ungefär..

Jag vaknar och sätter ner fötterna på vårt sovrumsgolv. Kallt. Aha, hur vore det om vi flyttade upp vår vita rya-matta från TV-rummet och la den här i stället. Bra idé. Men vad ska vi då ha i TV-rummet, hmm.. något svartvitt... kanske  den här skulle passa... Bra pris ju, och när jag ändå är inne på IKEA så kommer jag på att lite förvaring skulle vara bra i TV-rummet eftersom vi ska flytta upp den gamla skänken till Pyttes rum. Så tillbaka till TV-rummet, det här fick mig ju att tänka mysa filmkvällar - så det kanske det får bli de där mörka skåpen och en jordglob. Jag har snöat in på en jordglob....

Vidare så är jag tillbaka i Pyttes rum. Eftersom skänken kommer upp till hennes rum kan vi flytta tillbaka Billy-bokhyllan till kontoret. Suck, kontoret ja, här ska det upp fototavlor, målas med magnetfärg, sättar upp en String-hylla, upp med elefanttyg i form av en gardin och när jag ändå är i farten så skulle en härlig Pappelina-matta vara pricken över i:t.

Å så undrar jag varför jag inte kommer längre med mina planer här hemma... JÖSSES!

3 kommentarer:

 1. Jo. Medan en annan städar...
  :-)

  SvaraRadera
 2. Det låter som om du har för mycket tid:)
  Kram Suz

  SvaraRadera
 3. Känner igen det där:) Man håller på att flytta omkring grejer men det blir aldrig riktigt färdigt!!
  Förändringar tar sin tid innan alla saker har kommit på plats och jag känner lugn och ro i färg och form. Sen kan det få vara så under en mycket lång tid utan att jag behöver förnya något..

  Kram Lotta

  SvaraRadera

Rart av dig att du tar dig tid o skriver en kommentar!
Det gör mig väldigt glad!