Host host host!!!

Jag blir snudd på galen. Jag är liksom förkyld igen. IGEN. Alltså, är det en månad sedan sist eller?!!! Hur som helst så låter jag nu som en skadeskjuten kråka och så har jag åkt på den mest meningslösa hosta jag varit med om. Suk!! Dubbel-suck!!! Det är så tröttsamt... jag är verkligen slut... Men nu måste det bli lite ändring. Jag försöker kurera mig så gott det går och min plan för att sedan bibehålla friskheten, är att träffa folk, mera folk omkrig mig!!! Det måste väl vara för att jag nu för tiden inte omger mig med en massa människor hela dagarna, som utmanar mitt imunförsvar, som gör mig en smula lättpåverkad... Så fort en bacill passerar mig nu för tiden så stannar den ju i si så där en vecka... Det får bli skärpning! Hur nu det ska gå till, men mera folk runt mig i alla fall. Kanske skulle ta en sväng förbi jobbet snart och träna immunförsvar, tåls att fundera på!!

Dagarna går fort ändå... just för tillfället är det tvättstugan som får sig en make over. Möblerade om där här om dagen och tyg är inhandlat för att "trolla bort" tvättberg. Spännande, efterbilder kommer när det är klart. Någon före-bild finns inte, skulle aldrig i livet visa hur tvättstugan såg ut tidigare. Jag är lite snurr och galen, visst men inte att jag skulle visa det... icke! 

Å det här med att skriva på surfplattan...Inte riktigt enkelt och inte riktigt min grej. Nästa inlägg blir från datorn, är det "stenålder" nu för tiden!!?

3 kommentarer:

 1. Hej på dig :)
  Va roligt att du tittat in till mig.
  Jag ska genast läsa mig vidare här inne i din fina blogg :)
  Ha en härlig fredg
  Kram kram
  Jessica

  SvaraRadera
 2. Inget roligt med förkylning! Peppar, peppar ... den har hållit sig borta från oss ett tag nu.
  Härliga inredningsbilder du bjuder på, det är roligt att möblera om men ack så tungt och jobbigt det kan bli när man ger sig på för stora projekt.
  Krya nu på dig och hoppas ni får en härlig helg!
  Kram Suz

  SvaraRadera
 3. Usch, vad trist med ännu en förkylning! Krya på dig och hoppas att du snart är tillbaka i fin form igen.

  Ta hand om dig!

  Kram Lotta (som är stenålder och använder dator ;))

  SvaraRadera

Rart av dig att du tar dig tid o skriver en kommentar!
Det gör mig väldigt glad!