Träningsbikt!!

Jaha då är jag inne på tredje träningsveckan och då är det dags att berätta hur förra veckan gick. Enligt träningsprogrammet skulle jag springa 5 km på 32 minuter tisdag och torsdag och sedan 8 km på 60 min på lördagen. Erkänner, det bidde inte så. Jag fick sådan lust att springa barnvagnsrundan utan barnvagn så det gjorde jag på onsdagen och sedan var det dags för dop och besök och huller om buller, så på söndagen fick det bli samma runda igen. Hur det gick? Jo tack bra. På onsdagen sprang jag sträckan på 45:54 minuter och alltså 5:43 min per kilometer och det är bra. Jag har ju just börjat jogga igen!!!! Å i går sprang jag rundan 15 sekunder snabbare plus att jag jogade en extra bit efter rundan, nerjogg kallas det visst!!! Vänner, jag känner mig på gång!

Om solen visar sig i morgon och blåsten är på annan ort så ska nya altanen få sig lite publicitet. Det förtjänar den verkligen!!

1 kommentar:

  1. Oj vad du springer,det låter så härligt att springa:) Önskar jag kunde men min kropp klarar inte av fysisk aktivitet:(

    Kram Lotta

    SvaraRadera

Rart av dig att du tar dig tid o skriver en kommentar!
Det gör mig väldigt glad!