Decemberutmaning - B som i Blad, Bapelsin, Bock & Bok!

 
Så glad jag blir att det är så många som vill vara med & underbara bidrag har ni  minsann bidragit med också!! Hoppas att det är lika många som vill vara med idag med bokstaven B att fundera kring. Dessutom måndag vilket innebär svartvita bilder!
 
Jag kan knappt vänta tills jag får klicka på era länkar för att komma till ert bidrag. Tror att det blir en bra måndag det här!
 
Klicka här om du vill veta mer om utmaningen eller på loggan i marginalen till höger!
 
Min tolkning, det blev B som i bladen som står på ljusfatet på bordet, B som i Bapelsing. Det blev B som i ny halmBock och som Böcker som tagit plats i nya bokhyllan. B blev till slut riktigt bra även om jag ett tag tänkte att det här kommer aldrig att gå vägen. För trots att jag står bakom utmaningen, så har jag inte för den sakens skull redan klurat ut hur mina inlägg ska se ut... Nope, det får gå på känsla och gärna med lite tidsnöd...
 
Härlig måndag önskar jag Er!
En ny vecka fylld med spännande utmaningar!
 
 
 
 

5 kommentarer:

 1. God morgon!
  Vilken start, morgonkaffe till mysbilder=))

  Det blev en rysare nu på morgonen då jag bara tänkte svartvitt. Sen kom jag på att det ska ju för 17 vara B också. Så det fick bli bilder från hundhagen igår.
  Kul med utmaning=))

  Härliga dagen till dig//Kram Hannis

  SvaraRadera
 2. Så kul det här är tankeknölarna får jobba. Så fina bilder du har på B. Ha en fin dag Kram Pernilla

  SvaraRadera
 3. Jag gillar svartvita julbilder!!!! Härlig utmaning. Kram Johanna

  SvaraRadera
 4. Bapelsin, dagens fniss! Fina bilder!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Vilka fina bilder du bjuder på! Jag har inte haft tid eller ork att besöka så många bloggar de senaste dagarna, så jag har missat din fotoutmaning. Den verkar så trevlig så jag ska försöka hänga på, även om det inte blir varje dag!
  Kram M.E

  SvaraRadera

Rart av dig att du tar dig tid o skriver en kommentar!
Det gör mig väldigt glad!