Decemberutmaning - U som i Under granen!Nu smyger vi in dem - julklapparna som slås in i fina papper, med snören och med underbara små etikettlappar med små meddelanden till dem som ska få paketen...
 
Det börjar verkligen kännas som jul, i takt med inslagningar, verser och rim och i takt med att paketen läggs under granen så kommer känslan varmare och djupar i mig.
 
Julen, den är här nu... De här underbara snabbförsvinnande dagarna innan julafton då allt ska bli klart, då det ska smusslar och viskas om klappar och paket är äntligen här. Snart sitter vi där, bänkade framför tv:n och titta på Kalles Jul!
 
Som jag längtar!
 
Å tåren fann ögomvrån när jag upptäckte att min älskade lilla unge satt vid den lilla granen som hon kallar sin egen och klämde lite försiktigt på ett av paketen!
 
U i utmaningen, underbart, unge och under granen!
 

 
 

5 kommentarer:

 1. Underbart! Och lilla tjejen, vid sin gran:) Underbart sött, tänk vad åren går. När Sofie var liten somnade hon vid den nyklädda granen, så förtjust var hon i den.

  Julkrarmar
  Suz

  SvaraRadera
 2. Så underbart, minns känslan när man klämde på paketen under granen. Även här har några paket lagts under granen och barnens kommentar i morse när de såg paketen var: Men titta mamma tomten har redan varit här... då måste vi få öppna paketen nu va!
  Jag fick snabbt förklara att tomten bara kommit med sitt "första" lass paket och att vi ändå måste vänta tills på julafton. Härliga ungar.

  Önskar dig en ljuvlig söndag, fjärde advent och dan före dan före dopparedagen.
  Kram
  Annie

  SvaraRadera
 3. Så mysigt det ser ut när ditt lilla barn sitter framför granen. Fina U. Ha en fin advent. Kram Pernilla

  SvaraRadera
 4. Vilket underbart tema med en bokstav/dag. Önskar att jag hade sett det tidigare. Hoppas att ni får en skön fjärde advent och kan njuta av dagen och julhelgen som väntar bakom hörnet!
  Tack för fina ord hos mig.
  Kramar
  Nettan

  SvaraRadera
 5. Man kan verkligen sakna den där spända förväntan som man hade som barn inför jul!
  Ha en fin kväll!
  Kram!

  SvaraRadera

Rart av dig att du tar dig tid o skriver en kommentar!
Det gör mig väldigt glad!