Det här med en bloggutmaning/fotoutmaning...!!?Fotoutmaningens (eller bloggutmaningens, om du hellre vill kalla den det) vara eller inte vara?!

Jag har funderat en smula och behöver din hjälp.
Jag har ju haft den här utmaningen i december och vi alla som har varit med har hejat på varandra och kommenterat och varit kreativa och jag känner personligen att det har varit för jäkla skoj. Verkligen. Alltså utmanande och inspirerande och kul!
 
 
Tankarna om utmaningen startade egentligen för att jag saknade Fabrikens alla utmaningar och möjligheter att samla en massa inspiration på ett och samma ställe. jag kände nog att jag ibland behövde en utmaning något att fundera på och tolka och som sedan skulle presenteras. Allt för att inte hamna i samma gamla spår... Så nu undrat jag, ska vi forstätta med utmaningar (men då får det bli MAX ett par gånger i månaden och inte varje dag)? eller har ni helt tröttnat :-) (hoppas inte). Inlinkz ger ju även möjligheten att rösta, så ett kul inslag skulle kunna vara att man en gång i månaden hade ett tema där man sedan genom röstning valde en "vinnare" som skulle kunna få äran att välja och presentera nästa "utmaning-med-röstning-tema"?!
 
 
Ja som ni märker en massa funderingar har jag och det känns som att det vore skoj att fortsätta! Men  hur känner du?
 
 
Å nu kom jag på en variant, till exempel så här:
 
Första veckan varje månad - inredning
Andra veckan varje månad - mode
Tredje veckan varje månad - DIY
Fjärde veckan varje månad - Tema med rösning
 
 
Nå vad säger ni?!
Bu eller Bä?!
Hiss eller Diss?!
Med eller Utan?!
 

4 kommentarer:

 1. Jamen, det är väl en lysande idé! Jag är på, ibland i alla fall ;) Man behöver lite motivation till och från, och din decemberutmaning har varit toppen. Kanske inte varje vecka, men en gång i månaden kan funka. Jag gillar konceptet med att rösta också, blir lite som Norske Interiørblogger gör det.

  Kramis!

  SvaraRadera
 2. Jag är på, oavsett vad du hittar på för det här har varit superskoj;)
  Inte bara att delta utan även de nya favoritbloggarna som jag funnit i och med decemberutmaningen. Så tack för det;)
  Kram
  Annie

  SvaraRadera
 3. Hiss! Jag tycker det låter jättebra! Och att man har en vecka på sig är bra.
  Det har varit roligt att delta i Decemberutmaningen! Jag är ledsen att jag inte fick ihop det på slutet bara, men det kom för mycket jul emellan helt enkelt! Därför är det bra att man har en hel vecka på sig att få ihop utmaningen. Kör på säger jag - jag är på!!
  Kram!

  SvaraRadera
 4. Jag instämmer, det har varit jättekul:) Men att fortsätta varje dag är alldeles på tok för mycket i längden. Den här månaden har det nog fått mig att blogga mer än jag skulle gjort annars, just för att klura på något tema eller så, men ibland behöver vi längre tid;)

  Tycker ditt nya upplägg låter roligt, med lite variation. Sen går det ju alltid att smita undan ibland om det behövs. Verkliga livet kommer absolut i första hand.
  Ska villigt erkänna att jag suttit vissa dagar med mer tid och större inspiration och förberett inlägg för att sedan bara kunna trycka på publicera, schemalägga etc och enbart ladda upp det här hos dig när det blev aktuellt datum. Alla dagar är olika och oavsett om jag vill eller ej så finns det inte tid för bloggen alltid.

  Men fram för nya utmaningar, roligt att klura lite:)

  Kram
  Suz

  SvaraRadera

Rart av dig att du tar dig tid o skriver en kommentar!
Det gör mig väldigt glad!