Chokladbollar (lchf) i väntan på att telefonen inte ska ringa...Jo, det var det där med att komma i form... min plan är inte att bli någon galning här och nu, utan snarare att snäva till mina utsvävningar när det kommer till att äta och att inte röra på mig.


Så enkelt sagt är planen som följer:

Maten får bli mindre kolhydrater. Det fungerar bra för mig eftersom jag vanligtvis är en sockerråtta och jag erkänner att jag inte mår helt hundra av det. Men sött kan jag helt enkelt inte sluta helt med, så jag hittade ett recept på underbart goda choklarbollar gjorda på kokos och mandelmjöl. Värt att testa men ta mindre sötning än det står, det gjorde jag men kunde minskas ännu en smula... Receptet hittade jag här hos 56kilo! Skulle kunna tänka mig att rulla bollarna i smält mörk choklad också, innan cocosrullningen - nästa gång...


Träningen är än så länge enkel, plankutmaningen i 30 dagar för att stabilisera magen en smula. Lite andra enkla mag- och bålövningar och de där övningarna som alla kvinnors bör göra, knipövningar. Sedan om ett tag, siktar jag på löprundor, till dess blir det promenader för glatta livet.


Så ser planen ut. 
Vi får se hur det slutar.


...och det där med att telefonen inte ska ringa.

Fick här om dagen veta att de som inte är aktuella för en tjänst jag sökt får besked denna vecka, på telefon. Nästa vecka kommer alltså med andra ord bättre besked. 

Jag fortsätter att undvika telefonen...two more days to go!

2 kommentarer:

 1. Håller tummarna!
  För att det blir ett bra samtal.
  Kram Hannis

  SvaraRadera
 2. Spännande! Jag väntar också på ett samtal el mail...För oavsett vilket svar så hör de av sig.

  Vad du gör de bra som tänker på att hålla dig i form! Du har nyss fått barn så ta det lugnt ;) Själv tänker jag mycket men det blir bara lite omsatt till handling.. :))

  Kram Ann-Louise

  SvaraRadera

Rart av dig att du tar dig tid o skriver en kommentar!
Det gör mig väldigt glad!