En gömma leksaker grej...

 
Stök-räddaren från Tine K Home är den senaste tidens absolut bästa köp!
Den må ha varit en smula dyr, men kära någon så snabbt det kan bli fint igen efter en exposionsartad spridning av leksaker som vårt lilla monster står för.
 
Den är stor, rymlig och lätt att tycka om, Inez ville ju så klart flytta in i den när hon fick snyn på den fiffiga grejen. Den var ju liksom perfekt. Handtag att släpa den i, ett lock så att man kan klättra upp på den och så stor nog att få plats i. MED leksaker.
 
 
Gosiga mysiga saker, böcker som låter, saker som man får banka med, en telefon som spelar danslåtar och en hel massa annat får plats i korgen.

 
Perlan Living levererade med chokladkolor. Sådant gillas här hemma. Till och med Inez gillade kola, även om vi snabbt snodde den för henne när vi väl kom på att hon fått fatt på en!!

Nu har jag sett på melodifestivalen, eller jag har tittat fram till första omröstningen. Där tog det nämligen slut för Elin Petersson. Jag tyckte att låten var bra. Absolut. Men jag hejade på henne mest för att det är min gamla kompis lilla syster. Som jag har sett henne, eller dem, klinka på gitarrer och sjunigt. Jag önskar att hon hade kommit längre. Men det är nog bara en tidsfråga...

Här hemma är det lördagkväll a 'la jag. Ensam. På övervåningen sover lilla Monstret och Jocke. Jocke tyvärr med feber och inte alls bra. Inez på bättringsvägen. Så skidresan som var tänkt, den ligger på is. Det går troll i mina resor. Förra veckan skulle jag ha varit i Madrid. Men då var det Influensan som satte stop för det. Trist. Missade ju dessutom matchen mellan Real Madrid o Man. United.

 Inte kul. Inte kul alls.

Men nu, te och saffransskorpor.  

1 kommentar:

  1. åh vilken otur med resorna..men fler tillfällen kommer :).

    och otroligt smart med en "leksaksgömma" ett absolut måste om man har smått hemma .

    Pernilla

    SvaraRadera

Rart av dig att du tar dig tid o skriver en kommentar!
Det gör mig väldigt glad!