TEMA FABRIKEN - THIS IS ME!


I. Jag. Igo. Ich.

Dagens tema på fabriken är THIS IS ME. Det här är jag.
Lurigt.
Misstänker att det ska bli en smula mer personligt. Så OK here I go.
Först och främst har jag gjort en fotokarta liknande den man får i en gammal hederlig fotoautomat. Ibland önskar jag att jag kunde klämma in alla jag gillar i en sådan och få ut en karta med kort att sätta upp på kontret. Eller hemma på kylskåpet. Just för att de blir så personliga och fyllda av skratt.
 
Skratt.
 
Det är min drivkraft. Det som ser till att jag ibland förändrar något. Att få känna glädje och den där härliga bubblande liknande kolsyra känslan som ibland sköljer över en. Det är härligt. Det gillar jag. Det älskar jag.
 
I övrigt är jag en ingenjör. Civilingenjör som jobber med försäljning på export. Som för någon vecka sedan skulle ha stått på mässa i Madrid och som om någon vecka eller två ska mingla med ett Turkiskt stadsbesök där självaste Kungen ska närvar...
 
På fritiden finns några intressen som sticker ut. Allt som stimulerar min kreativa sida, så som alla projekt här hemma och den här bloggen och som gör att jag näst intill alltid känner en lust att förändra något här hemma. Eller som min man säger, riva ner något som är hyfsat och fungerar bara för att... Ett annat intresse är att jogga. Mil efter mil. Även om det var ett tag sedan, men nu är säsongen snart här. Dags att damma av skorna.
 
Å så min familj. Mina fina familj. Den rör ingen. Den skyddar jag med näbbar och klor och blir sådär varm i hjärtat som bara går att bli i sagans värld.
 
Så. This is me.
Inredningsintreserad och kreativ pysslare/ingenjör med ett stort behov av frihet, galenskaper och ett strukturerat jobb. Jag vet inte vad mer.
Jo just ja, ständigt skrattandes/fnittrandes...
om inte någon retar upp mig - för då kan det tända till på si så där en sekund eller två. Jo jo man är väl jugge!!
 


4 kommentarer:

 1. så mycket fina inlägg på Fabriken idag ..:).Kul att få lära känna dig lit emer .

  Kram
  Pernilla

  SvaraRadera
 2. I like den här blog postingen :-) Fina bilder på dig (o dina stövlar)...

  SvaraRadera
 3. Hej härliga, läckra, snygga du! Underbara bilder. Du är jättefin <3

  KRAM!!

  SvaraRadera
 4. Fina bilder och alltid lika kul att se lite mer vem som skriver på bloggen:)

  Ha en fin helg!!

  Kram Lotta

  SvaraRadera

Rart av dig att du tar dig tid o skriver en kommentar!
Det gör mig väldigt glad!