JAG FIXAR INTE FEBER...

 
En helt vanlig kväll, med undantaget att jag har feber. 38 grader. Inte bra. Inte bra alls. Men det känns bättre nu. Mycket bättre. Tror att jag kommer att vara mitt vanliga jag i morgon och det ser jag verkligen fram emot. Suck. Det tar på krafterna att inte vara på topp! Det känns liksom inte som jag.
Men ibland måste väl även jag vara sjuk och jag inser att de där små monstrena man har omkring sig, kan ta med sig en å annan bacill hem... 
 
Den senaste tiden har det varit minst sagt fullt upp. Två stora offerter att leverera, möte i Köpenhamn för att presenter en av offerterna, ToR Köpenhman med SJ, stort chefsmöte där infrastrukturministern pratade och flygvapeninspektör'n, firat bröllopsdag nr 2 och där emellan tränat en smula, fått lite kläm på hur det är att ha barn på dagis och nu feber.
 
Känner för att tröstshoppa något, men vet inte riktigt vad. Skulle behöva ett par snygga/sköna svarta byxor till nästa vecka. Mässa i Madrid. Fotboll. Özil. Ja jädrar i min låda. Spännande värre!!
 
Nedan bilder från Instagram, Jag som spöke en tidig morgon, snöskottning på landet, bubbel stod o väntade efter resan ToR Köpenhamn, fika på SJ, Inez underhåller febrig mamma och så världens bästa man!!
 


 

 


2 kommentarer:

  1. Åh fy för feber. Jag blir helt knäckt av lite feber. Hoppas du snabbt blir frisk! Inte ser du ut som en spöke, i så fall är du det snällaste spöke jag har sett :)

    Kram Ann-Louise

    SvaraRadera
  2. Vet inte vem som är gulligare... du på morgonen, eller lilla Inez med frillan :-) Hoppas du mår bättre...

    SvaraRadera

Rart av dig att du tar dig tid o skriver en kommentar!
Det gör mig väldigt glad!