Shoppis! Shoppis!

Ny butik i stan Olgas Hus!
 
Japp på lunchen idag bidde det lite shoppis shoppis!
En vän tipsade om en nyöppnad affär i stan och idag bestämde jag mig för att inspektera stället! Olgas Hus! Så off på lunch och off I go! Såg fint ut på utsidan, fanns massor fint på insidan. Tänk att en mindre affär som Olgas hus kan rymma så mycket som jag skulle vilja ta med mig hem... Inte klokt. Ett par tre betongkrukor, en eller två tröjor från  2nd DAY, Customade, ett par tre please jeans ett sko eller två och så vidare. Ahh jag slår till på lite tvål och annat också när jag ändå är i farten.
 
Nej inte riktigt så mycket fick följa med hem, men som av en händelse var det 70% rabatt på delar av sortimentet. Innebar att jag i alla fall fick med mig ett par vinröda please jeans. Storlek XS efter som de jag hade för ett år sedan töjde sig si så där en, två storlekar och hasade ner under rumpan så fort jag hade böjt mig ner för att knyta skosnörena...
 
Dagens byxa köpte jag alltså därför i sorleken XS som inte alls är min vanliga storlek, inte ens i närheten och till ett vrakpris. Jag säger shoppis när det är 70% rabatt är ju inte klokt. Bingo de lux!
 
 Men jag inser ni när jagsitter med dem på mig att de inte alls är lika töjbara som mina tidigare exemplar. Det blir till att stå upp och jobba i morgon!
 
En zebrarandig tröja fick också följa med hem, även om inte den var nedsatt.
Jocke sa "ja den är lite du, känns bekant på något vis" när jag visade tröjan!
 
Är det ett bra betyg?!!
 
Nåja, veckan har börjat.
Det ser ut att bli en bra sådan, trots utebliven skidsemester.
 
OCH
på torsdag far jag till KÖPENHAMN för att skriva kontrakt.
Mitt första. Min första offert som leder till kontrakt.
 Stort. Svettigt. Märkligt. Å Underbart!

2 kommentarer:

  1. Ja, bra betyg!

    Och så spännande med Köpenhamn och skriva kontrakt.

    GRATTIS!!

    KRAM

    SvaraRadera

Rart av dig att du tar dig tid o skriver en kommentar!
Det gör mig väldigt glad!