Byggarbetsplats och pioner...

Framsidan är en mindre brädgård för tillfället, baksidan är okuperat av flitiga hantverkare som ska ordna till vår balkong och putsa fasaden och jag planterar mina pioner i kruka tills dess att vår trädgård på baksidan är tillgänglig igen.
En helt vanlig måndag...
 
 
 
 ...och det händer roliga saker minsann.
 
 
Just när jag som bäst tryckte ner mina pioner i krukan kommer det inifrån mig, en äldre man och säger 'det är inte här det är fotvård' (det är i radhuslängan före oss som en dam har en liten fotvårdsmottagning i källaren...) för att sedan ta tag i trappräcket och på ostadiga ben ta sig nerför våra två ynkliga trappsteg. Det är ju inte varje dag någon som knappt kan gå smyger in i ens hus, hinner vända och komma ut igen bara sådär liksom...  utan att jag märkte något förrän han började prata... jag är visst inne i min lilla bubbla eller för tillfället van vid att det är ett gäng hantverkare här hemma som kommer och går lite som de vill...
 


 
 
 
Men så här ser det alltså ut - byggmaskiner och pioner på en helt vanlig måndag. 
 
 
En måndag som har börjat bra, Snickarna är snart klara med bygget i sovrummet, färg är bestämd till putsen, tid hos ögonkliniken är ombokad och jag ska minsann på en jobbintervju på onsdag. 
 
 
 


2 kommentarer:

  1. Så vackra pioner, en helt vanlig måndag ;)
    Kram
    Annie

    SvaraRadera
  2. Håller tummarna för din jobbintervju. Pioner är fina. Ha en fin kväll Kram Pernilla

    SvaraRadera

Rart av dig att du tar dig tid o skriver en kommentar!
Det gör mig väldigt glad!