Födelsedag...


 
 
F Ö D E L S E D A G
 
 
Idag har det varit min dag hela dagen. Det har varit ett firande från morgon till kväll, med sovmorgon, men paket, med turer till returpunkten och med spackling av "garderobssmatter". Det har varit tillsammanstid med familjen och mor & far på besök.
 
 
En underbar födelsedag.
 

 
 
Men en av de absolut bästa sakerna idag, var ändå när det försiktigt knackades på vår dörr. Därute stod min bonus-kille och hans mamma med ett alldeles, alldeles underbart paket. Ett paket som han hade valt till mig, på en allt annat än jämn födelsedag, för att han ville det och för att jag tror att han gillar mig en smula. Det är stort och det rör mitt hjärta på ett sätt som inte går att beskriva... Han, ivrig att visa mig presenteten, visa de underbar askarna som fanns i filtpåsen, låta mig öppna askarna som var fyllda med marsipan-choklad och underbara teer...
 
 
Så vi satt här tillsammans, en mormor, en morfar, några mammor, några barn, någon gift, någon sambo och något ex. Fikade, skrattade och umgicks. Som om det inte fanns något annat, som att det är så här det var tänkt att vara. Det självklara som egentligen för många, alldeles för många, är det svåra. Så idag är jag glad. Glad att vi satt här och att vi vågade släppa in det som inte är så självklart.
  
 
 
Jag känner mig lycklig - KORT & GOTT!


6 kommentarer:

 1. Grattis i efterskott! Vilken underbar dag du fick och vilken fantastisk fin gest att följa med sin son och gratulera dig. Förstår att det värmde i hjärteroten! Nog gillar den killen dig!
  Önskar dig en Glad Midsommar!
  kram M.E

  SvaraRadera
 2. Vad gulligt av din lille bonuskille och så bra att ni kan umgås alla och fika, så viktigt tror jag. Ha en härlig midsommarhelg, kram Suss

  SvaraRadera
 3. Grattis i efterskott. Vilken känsla du beskriver om din bonusklipp. Underbart! Ha en fin midsommar. Kram Pernilla

  SvaraRadera
 4. Grattis i efterskott! Låter som en helt underbar dag 😊 Ha en fin midsommar också!
  Kram Suz

  SvaraRadera
 5. Grattis! :)
  Låter som en alldeles utmärkt dag. Underbart att kunna umgås så och jag förstår att det kändes i hjärteroten .
  Kram Maria

  SvaraRadera
 6. Grattis! :)
  Låter som en alldeles utmärkt dag. Underbart att kunna umgås så och jag förstår att det kändes i hjärteroten .
  Kram Maria

  SvaraRadera

Rart av dig att du tar dig tid o skriver en kommentar!
Det gör mig väldigt glad!