100% fynd!!


Plastjacka a la New Yorker!
För några veckor sedan, hade Inez en sova-över-hos-mormor-och-morfar-dag!
Då passade Jocke och jag på att gå på stan, besökte typ stans alla reor, Jocka hann klippa sig, fika, gå en sväng till på stan och äta ute!! Njuta av fördrink, förrätt, varmrätt, vin och efterrätt!
Vilken mysig kväll! och OJ vad en sådan kväll behövs titt som tätt!

Jag fyndade i alla fall en skinnjacka gjord av allt annat än skinn, men den föll mig i smaken!! Lite senapsgul och mjuk sådär så den faller ner över axlarna. 

Det roliga var att jag hittade den i en affär jag aldigt köpt något i tidigare och till ett pris som ja vad ska jag säga, snudd på gratis, men trots det så slog jag inte till med en gång. Nej, utan jag väntade tills Jocke o jag satt och fikade och sa att jag hade hittat en sak som jag ville att han skulle titta på... Han undrade vad det var och vi pratade om det en stund och sedan gick vi till affär'n.

När jag visade honom jackan hummade han en smula, sedan frågade han vad jackan i äkta plast kostade vilket jag berättade och jag får då kommentaren "varför i hela friden har vi pratat om en jacka som du känner är ok för ingen peng alls?" Sedan skrattade han och sa KÖP! På det där rara sättet som bara han kan. Måste erkänna att jag än idag inte riktigt kan förklara varför jag inte slog till med en gång...

Nya pjuken kommer från scorett o jag har en känsla av att de kommer ett bli ett par favoritert!
Kanske att jag skulle slå till på ett par svarta också... det är ju ändå rea!!


5 kommentarer:

 1. 100% fynd är det bästa! Jättefin, snygg färg. Användbar! Dina nya pjuk gillar jag också!

  KRAM

  SvaraRadera
 2. Härligt med såna dagar! Vi kan ju ta dem lite när vi vill, men om det kommer till shopping vill ju gärna dottern hänga på:) Och snart är hon 18! Följer hon med till krogen kan alltså hon också ta ett glas vin ... hur sjutton gick detta till??? Men vi ser fram emot körkortet, för då kan vi ju faktiskt få en något billigare taxi ibland (vi lantisar, som måste ta bilen i tid och otid).

  Vilket fynd du gjort, härligt! Och snygga stövletter, dem vill jag ha!!!

  Kramar
  Suz

  SvaraRadera
 3. I like hur Jocke tänker...

  SvaraRadera
 4. väldigt fin jacka och passar så bra till stövlarna.Jag gillar verkligen färgen!!

  Kram Lotta

  SvaraRadera

Rart av dig att du tar dig tid o skriver en kommentar!
Det gör mig väldigt glad!