Shoppingmåndag!

Dagens shopping-jakt eller vad man ska kalla det..


Måndag Måndag!
Startar veckan med en express-shopping-runda! Ibland måste man, som till exempel när man har en tvådagars konferens runt hörnet och skulle vilja känna sig lite bekväm, snygg, välklädd och ändå som sig själv och inser att njaee.. dax för något nytt!

Så idag ringde jag min vän Linda i lite panik (med betoning på lite) och undrade om hon ville titta lite på stan när jag slutade jobbet. Visst ställde hon upp på att gå i en eller två eller tre affärer, inga problem.

Å idag vet jag inte vad som hände, men det plockades fram mocka-skor på rea, lite ormskinsmönstrade toppar, en o annan klänning och ett halsband som fick min man att ha ett snett flin och säga att hmm...njaeaaa det var inte så dumt.

Men dagens skratt blev det i provhytten när jag provade byxor. Helt ok byxor som jag ju slog till på och som kommer bli perfekta med rätt skor o så vidare, men som såg galna ut i en provhytt med taskigt ljus och i ett par pistols-boots med strumpor som envisades med att sticka upp ovanför skokanten och med lite blek underbenshud i glipan mellan sko och byxa.

Ni skulle ha varit med!
Tack Lindis för idag!!

2 kommentarer:

 1. Å, så himla härligt att handla lite nytt och känna sig snygg som tex på en konferens!! Schysst av Lindis att hänga med ;)

  SNYGGT kom du hem med!

  Ok, jag vet att det är sent och så...men om du orkar, titta gärna in och säg vad du tycker om mina headers!! Så nyfiken på vad du säger.

  KRAM!

  SvaraRadera
 2. Först och främst, tack för att du hittade till min blogg, kul!
  Sen tycker jag att du verkar ha haft en härlig shoppingrunda! Den fick mig att skratta lite åt igenkänningsfaktorn, kul.
  Till den här bloggen kommer jag gärna tillbaka!

  Kram
  Nettan

  SvaraRadera

Rart av dig att du tar dig tid o skriver en kommentar!
Det gör mig väldigt glad!