Ta en break?!

 
Det här är min första semestervecka. Första vecka på semestern.
Det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig, eller faktiskt inte ens i närheten av hur jag hade tänkt mig veckan...
 
I lördags blev det en heldag på jobbet, trots att jag inte jobbar lördagar och trots att jag hade börjat min semester. En offert till UAE var på något vis tvungen att bli klar och efter att ha spottat, frustat och svurit åt allt möjligt så fick jag till slut gå hem för dagen...
 
I måndags fick jag återigen ge mig in på jobbet för att få klart offert nummer två... och det som bara skulle bli några timmar har ännu inte tagit slut. Jag försökte igår att vara lite ledig och njuta av familj och solen, men nope - en smått hysterisk agent i ett exotiskt land såg till att jag minsann fick en förmiddags arbete gjort. Suck. Han å andra sidan satt på en bank och gjorde allt som stod i hans makt för att få fatt på en bankgaranti... och med 55 minuter kvar till deadline satte han sig i bilen och körde de 35 minuterna till kunden för att på snudd på minuten lämna in vårt anbud...
 
Å idag. Kära någon. Jag vill inte ens tänka på det. Vilken soppa, alla inblandade (utom jag) på semester, ingen som egentligen vet hur vi ska göra och en massa om och men och om och men igen... Jag blev snudd på tokig och nu vill jag verkligen ha semester!!
 
Så trots semester, så jobbade jag en heldag idag och ska visst tillbaka till jobbet i morgon, men bara några timmar... Sedan är det baske mig semester!!!
 
Semester... snart... och snart går tävlingen (där du kan vinna ett SOS-barnbyar-armband-designat-lite-kalabalik-och-visa-att-du-är-med-i-världens-största-familj...) ut, så skynda tävla.
Tävlingen hittar du här! 
 


2 kommentarer:

 1. Semester med förhinder! Du får lägga till lite istället ;)

  Fint armband, bra tävling!

  KRAM
  Lotta

  SvaraRadera
 2. Tråkigt att inte få semester som planerat! Hoppas du får en helt ledig dag idag, kram Suss

  SvaraRadera

Rart av dig att du tar dig tid o skriver en kommentar!
Det gör mig väldigt glad!