En trött fredag!

Spår av veckans läxa!


Arbetsveckan är slut. Jag är slut och snart är fredagen slut, för jag kommer max att orka ett avsnitt av någon serie innan jag somnar i soffan.
 
 
Veckan är över, med allt var jobb-efter-långledighet betyder. Jag är så trött. Den här veckan har också innehållit långa samtal med en kille som snart är 11 år och som tycker att vissa saker är så jobbiga att det vänder honom ut och in. Vi har pratar och jag har behållit lugnet. Kramat lite extra, blivit arg men hållt mig saklig och upptriktig och sann och full av pepp. Jag har kramat och jag har förklarat och jag har kramat igen. Jag har visat att jag tycker om, att jag bryr mig om och att jag inte tänker sluta kämpa. Att jag står på samma sida.
 
 
För som jag älskar denna lilla bonuskille jag har.
Den där lintotten som den här veckan har bytt prat om 18-årsspel till den där grejen att köra tjejerna jagar killarna på rasterna. Min kille, bonus eller ej - han är den bästa killen jag vet!
 
 
Happy fredag alla finingar där ute på sofflocken!
 
 

´mini Griffeltavla från designtorget och gamla vissna tulpaner!
Å alltså igen, den här utmaningen - ni är fantstiska ni som är med, ni som läser och ni som just nu laddar för nästa veckas utmaning.
 
Tycker ni att jag lyser med min frånvaro i kommentarsfälten så är det inte med mening, jag bara behöver helgen på mig. Lite ledighetet med något som känns som oceaner av tid.
 
Vi ses!

6 kommentarer:

 1. Så underbart att du älskar din bonuskille så! Det gör mig glad på något vis. Jag tror det är många sk bonusbarn som kanske inte har det så. Och självklart så måste det finnas konflikter även mellan bonusbarn och bonusföräldrar, det tillhör ju vardagen som det gör för barn-föräldrar.......bonus eller ej.
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Man blir ju lite varm i magen av ditt engagemang! Tänk om alla ställde upp lika mycket som du!

  Ha en underbar och vilsam helg!
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Fina du! Så underbart du skriver <3 Härligt att ni har varandra.

  Och trött? Här är en till. Nu: slapparhelg!!

  KRAM

  SvaraRadera
 4. Jag blir alldeles, alldeles varm i hjärtat! "Min kille, bonus eller ej - han är den bästa killen jag vet!"
  Fy fabian vad såna känslor betyder mycket när man är "bonusbarn", jag vet.
  Nu gav du mig dagens första stora leende!
  Kram Hannis

  SvaraRadera
 5. Så fint du skriver om din bonuskille, fina du!
  Osynlig i kommentarsfälten känns igen, ledighet behövs - förstår dig precis. En första vecka på jobbet tar krafter efter en långledighet.

  Idag har vi slappardag här hemma, med dottern som strax ska hämtas vid busstationen sen lördagskvällsmys med lammfärsbiffar, ugnsrostade timjanrotfrukter och ett gott rödvin. Imorgon födelsedagsfirande hos släkting med brunch. På måndag är det först jobb sen frissan för min del (har inte varit iväg på månader!) och sen Köpenhamn för VM-handboll på kvällen. Sen laddar jag för nästa veckas utmaning och att vara lite mer synlig i kommentarsfälten:)

  Ha en riktigt skön helg och tack för tipsen Per fick:)
  Många lördagskramar
  Suz

  SvaraRadera
 6. Hoppas du får en skön och härlig helg!

  SvaraRadera

Rart av dig att du tar dig tid o skriver en kommentar!
Det gör mig väldigt glad!