DIY: vika stjärna av pappersremsor...


 Jag har länge tänkt att jag ska testa att vika pappersstjärnor, men dragit mig en smula (misstänkte att det skulle bli en hel del pill och ja, lite mindre muntra humörssvängningar under pysslandes gång..) men idag gav jag mig den på det...
 
 
Klippte ett gäng pappersremsor från en inredningstidning och sedan var det bara att följa instruktionen... det tog ett tag, men humöret var på topp under hela pysselstunden.
 
 
Jag följde den här instruktionen och till slut hade jag minsann en fin liten stjärna!


  
 
Tänker mig att jag ska ha ett helt gäng, men att jag tar remsor från någon gammal bok, så att stjärnorna blir mer svartvita. De kommer att göra  S U S E N  i julgranen!!
 
 

7 kommentarer:

 1. Den är bara så fin!! Vill så gärna vara pysslig jag också, men det faller ur någonstans ;)
  Läcker bild, den sista!
  Kramen

  SvaraRadera
 2. Så fin stjärna. Det måste jag prova. Ha en fin kväll Kram Pernilla

  SvaraRadera
 3. Hm, och jag som gjorde mig av med ett helt gäng vita sådana stjärnor när vi rensade bland en massa gammalt skräp i helgen! Men din var mycket finare:)

  Jag tror nog inte jag ska ge mig in på detta, men tror att jag ska leta upp din beskrivning på den där "bokgranen" du gjorde förra året istället:)

  Ha en fin vecka!
  Kram
  Suz

  SvaraRadera
 4. Åh vad fina! Jag gjorde fina stjärnor på en kurs förra året men oj det var svårt så det blir nog inga nya i år:) kram Pernilla

  SvaraRadera
 5. Ah! Bra pysseltips!
  Förra gången var det boken som blev en gran och nu blir det dom här=))
  Kramen Hannis

  SvaraRadera
 6. Så fantastiskt vackert. Minns att vi gjorde sådant när jag var mindre. Eller alla andra gjorde mina blev aldrig bra, jag blev arg och tillslut gav jag upp. Sedan dess har jag insett att vika saker av papper helt enkelt inte är min grej. Tur att vi alla är bra på olika saker;)

  Fin dag till dig
  Kram
  Annie

  SvaraRadera
 7. Jeg har også tenkt å lage noen flere av disse søte stjernene. Husker godt at jeg synes det var litt vanskelig til å begynne med. Men etter hvert går det nesten av seg selv:)
  Nydelige stjerner du har laget og det er spennende å prøve ut forskjellige papirtyper.
  Jeg har en liten giveaway på bloggen min dersom du har lyst å være med:)
  Klem fra reidunn

  SvaraRadera

Rart av dig att du tar dig tid o skriver en kommentar!
Det gör mig väldigt glad!