Trött, Tröttare, Tatjanis...


 
 
I D A G  Ä R  J A G  T R Ö T T...
 
 
och jag kan förstå att sömnbrist används som en tortyr- eller förhörsmetod om man nu vill låtsas att det är något annat än tortyr. Läste just en artikel om att man låtit fångar vara vakna i elva (11) dygn?!! hur i hela friden är det möjligt?!!! Ofattbart. Man ändrade sedan maxtiden till sju (7) ?!!! dygn... Jag tror att jag hade gett upp efter en timme eller två...  Jag har i alla fall sovit uselt o alldeles för lite i natt och skulle helst av allt vilja dra något gammalt över mig och gå i ide...
 
 
...men det har jag ju lite svårt för, att ta igen mig o vila. Så i stället plannerar jag vedställ och hur bloggutmaningen ska se ut i december...laddar för att träffa någon som energiboostar mig till max och tror ändå att det här kommer att bli en riktigt bra dag!
 
2 kommentarer:

 1. Hoppas du fick din boost och är piggare nu. Ha en fin kväll Kram Pernilla

  SvaraRadera
 2. Ååå det där med sömn är verkligen så viktigt. Alla i min familj har insett hur viktig sömn är för mig. Ibland när jag sovit dåligt så kan min äldsta son säga: Mamma gå och lägg dig så du blir på bättre humör sen;)
  Ja du förstår kanske vilken häxa jag är om jag inte får sova tillräckligt;)

  Hoppas du fått några timmars sömn och att du känner dig piggare nu. Stort tack för fina ord inne hos mig, de värmde riktigt mycket.

  Kram
  Annie

  SvaraRadera

Rart av dig att du tar dig tid o skriver en kommentar!
Det gör mig väldigt glad!