Bästa Bästa Brödernas! 
 
F I K A  P A U S
 
 
Igårkväll var jag på fikaträff med en av världens bästa vänner - otroligt mysigt och japp vi gick till Brödernas Kafé här i stan. Ett favoritställe har det alltid varit men efter deras renovering så är det nästan så att jag vill flytta in... Så otroligt fint. Men det är klart, det är inte för inredning jag går dit utan för att de där två bröderna alltid har ett leende på läpparna, alltid ger det där lilla extra och alltid skapar en varm o fantastisk atmosfär. Det är en smula unikt....
 
 
Det går inte att komma ifrån att det är vi människor som har möjligheten att skapa stämning, glädje och välbehag... och det glada håller i sig, fikastunden var supermysig och fylld med prat och skratt och ännu mera prat och skratt och när vi sedan rundade av framåt kvällen så tog vi med oss var sin påse med lite kärlek i form av underbara kanelbullar... Jösses, dagens förmiddagsfika blev en riktigt lyxig sådan! (får väl erkänna att jag tjuvsmakade lite redan igår när jag kom hem... )


 


 
 
Har jag sagt att jag Ä L S K A R  kanelbullar?
 
M U M S!
 
 
Så idag eller någon annan dag om det passar bättre, om ni är i Peking, så ta en tur till Brödernas Kafé och fyll på med lite härlig positiv o varm energi! 

6 kommentarer:

 1. Jag var där i torsdags ocm åt lunch med en god vän. Kan inte annat än att hålla med....supermysigt!! Och så himla fint, och framförallt STORT, det har blivit efter renoveringen. Kram Vanessa

  SvaraRadera
 2. Så mumsigt med nybakade kanelbullar och mysigt med kompisfika. Kram Suss

  SvaraRadera
 3. Så trevligt. Där har jag inte varit. Ser lockande ut. Ha en fin kväll Kram Pernilla

  SvaraRadera
 4. Christina
  Ja det nya har ju bara blivit så fint och mysigt med de stora fåtöljerna att sjunka ner i, fast senast jag och en väninna var där så var musiken på så högt att vi knappt kunde prata med varandra, till slut så skrattade vi bara vi orkade inte gå o gnälla :)

  SvaraRadera
 5. Lite långt från min gata:), men jag har ju ofta vägarna förbi! Visst är det härligt med fik som har det där lilla extra!?

  SvaraRadera
 6. Gofika bästa vänner och fin inredning! Kan inte bli bättre!
  Du har väl sett att du är nominerad i "Veckans blogg" -tävlingen hos besökstoppen?! Har precis röstat på dig, där!
  Kram/Maria

  SvaraRadera

Rart av dig att du tar dig tid o skriver en kommentar!
Det gör mig väldigt glad!