Vecka 33...


 
 
 
V E C K A  3 3
 
 
Japp, det är nära nu. Måste erkänna att jag inte riktigt kan greppa att det är mindre än två månader kvar, på ett ungefär, innan vi är en till i vår familj. Det är konstigt.  Jag ser ju att kulan växer, känner aktiviteten (har insett att det är en gymnast där inne, med barr och allt, alltså ni vet en sådan där stång som de svingar sig runt, gymnasterna, runt hopp runt och hopp tillbaka och så allt om igen och igen och igen...) men ändå är det så otroligt svårt att greppa allt.
 
 
Till och med när jag ser på kort, som här, kan jag inte riktigt förstå att det ska bli en mini-me till?! Eller ok en mini-Jocke... men i alla fall.
 

 
Å hur jag mår? Jo tack, det är helt ok. Märker att jag  blir lite tröttare fortare än tidigare och drabbas titt som tätt av kramp... men vem vill inte vakna av att vaden krampar rejält si så där klockan halv sex på morgonen?!! Fniss fniss.. Nej, jag mår bra, kan inte klaga på något egentligen :)
 


 
 
 
Bloggutmaningen är slut för i år, alltså den som är i December, den intensiva rackaren suger typ musten ur en ;-) Men inget ont som inte har något gott med sig... Det finns ju några vinnare bland er som var med :)
 
 
I första omgången vann ju Marlonzacco & i den andra omgången bidde det två vinnare Flower of Fame & Choices by Annie,  maila mig era adresser så kommer en lite försenad juleklapp till er!
 
 
K R A M


12 kommentarer:

 1. Åh, vilken fin mage! Spännande! Skönt att du mår bra.
  Ser fram emot ny utmaning! :)
  Kram Jennica

  SvaraRadera
 2. Åh vilken söt mage. Spännande 2015 för er. Kramis Suss

  SvaraRadera
 3. Så trevligt att det var jag och choices by Annie som vann. Jag ska maila min adress till dig. Den där gravid känslan kommer jag ihåg även om det är många år sedan. Typ 17 år. Men det är också en härlig känsla. Ha en fin dag Kram Pernilla

  SvaraRadera
 4. Undrar bara var hittar jag din mailadress? Kram Pernilla

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sicken Glömsker jag är... Mailadressen är tatjanis (at) gmail.com, uppdaterar inlägget under dagen!!! Kramen!!

   Radera
 5. Vad härligt att få se en sådan mage. Jag minns knappt hur det kändes, det var ett tag sedan ju.. Kraaam Pia

  SvaraRadera
 6. Mysigt med små sparkar i magen. Och en fin mage har du också som du stolt kan visa upp.

  Annat var det när jag väntade barn för sisådär trettio år sedan snart. Nu känner jag att jag blev lite gammal. Nåväl, då hade man istället massa stora och bylsiga kläder, försökte dölja kulan. Det var inte så lätt kan jag säga, iaf inte när man gått upp nästan trettio kilo (mer än halva min vikt). :)

  Fin klämmåndag önskar jag dig! /Kram

  SvaraRadera
 7. God fortsättning! Det häftiga är ju att det känns minst lika overkligt åt andra hållet sedan!

  SvaraRadera
 8. Underbart med en bebismage! Jag tyckte det än fast jag var så dålig under mina graviditeter. Förstår att det både känns underbart och overkligt på samma gång. Livets mirakel :)

  Kram Ann-Louise

  SvaraRadera
 9. Vilken fin bebismage. och vilket underbart 2015 för er.
  Kram Mamma C

  SvaraRadera
 10. God fortsättning! Och vilken finfin mage du fått :)
  Kram Sara

  SvaraRadera

Rart av dig att du tar dig tid o skriver en kommentar!
Det gör mig väldigt glad!