Vardag igen...


 
 
 
 
V A R D A G
 
Välkommen tillbaka!
 
 
Missförstå mig rätt, jag gillar så klart den lediga tiden tillsammans med dem man tycker om, men visst är den härlig med vardag ändå... rutinerna är tillbaka, viljan att starta ett nytt år med några förbättringar, förändringar kanske och att ha ett helt nytt år framför sig... Jag gillar't! Det gör jag verkligen. Det finns så många som bara lever för helgerna, de där ynkliga två dagarna i veckan som man är ledig och få tid o ork till A L L T som måste och vill göras... Men livet är så mycket mer ju, så många fina vardagar som kan tyckas om och som kan fyllas...
 
 
 
 
 
Här hemma har jag de sista dagarna av ledigheten tagit tag i huset, skapat ordning och tagit beslut om vad som ska finnas var och var som inte ska finnas här... skönt. Att återta kontroll och skapa ordning, det är saker som skapar lugn i mig! och som får vardagen att vara lite mer mysig!!
 8 kommentarer:

 1. Förstår precis vad du menar. Jag älskar den vanliga lunken och att sätta guldkant på den istället. Man får lite nog av att trampa på varandra under långhelger tycker jag. Ordning skapar lugn, det märks på krigaren här också. När jag har städat och röjt hans rum och allt ligger där det ska skapar det lek på ett helt annat sätt.
  Så mysigt kök du har, att sitta där och prata över en kanna kaffe ;)
  Ha en fortsatt fin dag!
  Kramen

  SvaraRadera
 2. Visst ska man uppskatta vardagen. Det är viktigt. Sedan är det ändå något visst med helg. Ha en fin kväll Kram Pernilla

  SvaraRadera
 3. Så fint du har det! Jag håller också på att rensa och strukturera här hemma, dock har jag mycket kvar. Men det får ta den tid det tar. Ett rum i taget! :)
  Kram Jennica

  SvaraRadera
 4. Jag välkomnar också vardagen, jag gillar rutinerna som vardagen medför. Härligt med röjning och fixande i hemmet, det har jag pysslat med här hemma med, jag är långt ifrån färdig men jag har börjat i allafall;)
  Önskar dig en fin helg
  Kram
  Annie

  SvaraRadera
 5. Den som lever bara för helgerna går miste om mycket i livet. Det gäller att hitta det bra
  även i dagarna där emellan. Någon ordning här hemma är det inte ens någon idé att jag
  funderar över. Den lilla ordning vi fixade till före jul, den är ett minne blott…
  Men nu är det snart klart i matrummet, så vi i alla falla kan få ordning vid måltiderna.
  Göra ett Hem av ett Hus, det tar sin tid…
  Önskar dig en härlig Helg efter de här få vardagarna!
  Kram M.E

  SvaraRadera
 6. Det där med att ta tillvara på vardagarna är ju du bra på och jag ska anamma det! Tack för påminnelsen kära du. Kram Em

  SvaraRadera
 7. Håller absolut med dig! Man måste ta vara på livet, njuta av även "det lilla", och leva i nuet! Fast jag måste erkänna att det är skönt när helgerna kommer ;) Men helt klart skönt med rutiner, vore man alltid ledig, så blev det ju ingen skillnad!
  Kram och trevlig helg!
  /Maria

  SvaraRadera
 8. Jag är likadan! Jag längtar naturligtvis efter ledighet men också efter vardag och rutiner när loven är långa. Min vardag är omväxlande, aktiv och aldrig tråkig så jag tröttnar inte:)!

  SvaraRadera

Rart av dig att du tar dig tid o skriver en kommentar!
Det gör mig väldigt glad!