TULPANER...
T U L P A N E N S D A G 

visserligen här om dagen, men försenat p g a datorstrul....


Trodde att det var ett nytt påfund liknande Halloween och annat som ska öka köplusten hos oss, men det visade sig vara helt galet fel. I 25 år har vi minsann firat denna underbaring som dyker upp när Julen städats undan och när vi närmar oss de ljusare dagarna och våren... för visst märks det att det blir ljusare... även om det är några ynka minuter så känner det som att de där extra stunderna med ljus ger dubbelt av energi. Ljuset - underbart!

 De står lite överallt här hemma, tulpanerna. Knyckte en ensam tulpan ur en av buketterna här hemma och satt som solitär på bordet bredvid soffan. I samma veva flyttade jag fönsterlampan i plåt till samma bord och även om lampan är aningen för stor, så tycker jag allt att nyheten och förändringen här hemma blev harmonisk. Ja, just harmonisk. 


Det är bara att erkänna att jag "boar" eller "bygger bo" eller vad man nu vill kalla det. Jag har en outtömlig energi till att rensa och se till att det runt omkring mig ser ut som kropp och knopp vill. Jag får ju titta som tätt sätta mig o vila (för det är bara att erkänna att kulen gör sig påmind något snabbare nu för tiden...).
Plåtlampan finns här
Tavlan finns här


Just nu är jag en av fem bloggar som kan bli framröstad som nästa veckas 'Veckans Blogg', tack alla ni som röstar och rösta gärna igen :)4 kommentarer:

 1. Så skönt det ordnade sig med datorn. Fint du arrangerade med lampan och tulpanen. Jag ska rösta en gång till på dig. Ha en fin kväll Kram Pernilla

  SvaraRadera
 2. Så vackert och den där härliga känslan av att boa den minns jag. Härlig känsla det med;)

  Fin dag önskar jag dig
  Kram
  Annie

  SvaraRadera
 3. Det blev kanonfint!! Visst är det en märklig nedärvd instinkt det där. Hur långt vi än har kommit i civilisationen så boar vi fortfarande.
  Kramen

  SvaraRadera

Rart av dig att du tar dig tid o skriver en kommentar!
Det gör mig väldigt glad!