Tulpanens dag, Besökstoppen och ett bildlöst inlägg..


 
D A T O R S T R U L
 
 
Behöver jag säga att jag just nu sitter framför datorn och svär? Av någon outgrundlig anledning kan jag inte ladda upp några bilder till blogger... SUCK! Jag får i stället ett felmeddelande att jag saknar koppling till servern och en fråga om jag vill spara eller öppna någon liten fil... Är det någon som haft samma problem? Eller vet någon som haft det? Eller ännu bättre kan tala om för mig vad jag ska göra innan jag kastar datorn genom fönstret och sliter av mig håret?
 
 
Om i fall att, hojta till snälla Ni.
 
 
B E S Ö K S T O P P E N
 
 
Jo men visst, den här veckan är jag med i omröstningen för nästa veckas 'Veckans blogg'! Hur kul som helst. Så snälla snälla ni, gå in på Besökstoppen och rösta på mig :) ja ni får ju så klart rösta på någon av de andra bloggarna också eller inte alls, men jag blir extra glad om du vill rösta på mig!
 
 
En röst var 24:e timme... så rösta så många gånger ni kan o hinner!!
 
 
 
Nu fortsätter kvällen med att försöka få in lite bilder på bloggen, envisheten kommer att ta knäcken på mig! Önskar er en finfin kväll!!

5 kommentarer:

 1. Stackars dig. Tyvärr har jag inga råd. Kul med besökstoppen. Ha en fin fredag Kram Pernilla

  SvaraRadera
 2. Usch vad trist! Prova att öppna med en annan webbläsare det kan funka. Jag ska genast in och rösta på dig. Kraaam Pia

  SvaraRadera
 3. Neeeej jag vill inte att du blir hårlös!!! Det måste fixa sig med datorn!! :)

  Jag ska rösta på dig! ;)

  Kram Ann-Louise

  SvaraRadera
 4. Har också haft olika problem med blogger, men det här känner jag inte igen:( Hoppas det löser sig!

  Klart jag ska rösta på dig, men just nu vill min dator bara skicka mig vidare på vissa sidor och besökstoppen var en sida som inte fungerade:( Försöker igen senare. Det här kan göra mig knäpp för nu går det inte att besöka alla mina favoritbloggar, förstår mig inte på vårt internet emellanåt:(

  Ha en fin helg!
  Kram
  Suz

  SvaraRadera
 5. Röstat! Fixar en röst till imorgon. Hoppas datorproblemet löser sig. Kram Anita

  SvaraRadera

Rart av dig att du tar dig tid o skriver en kommentar!
Det gör mig väldigt glad!