Börja nytt jobb...


 
 
 
Den här ungen kan charma vilken trött mamma som helst, vilken dag som helst. Och desstom hur lätt som helst. Mitt lilla yrväder. Mitt lilla söta hjärta. På tal om hjärta, undersökningen här om dagen gick bra så nu väntar vi på resultatet... Fick en liten hint om att de inte såg något onormalt när vi var där, men vår läkare kommer leverera svaren inom kort. Phu. Ska bli skönt.
 
 
Men så tillbaka till den här dagen. En dag som gett mig ett litet halleluja moment - jag träffade nämligen mina nya kollegor och chef. Och det i sig, behöver ju inte innebära något som har något Halleluja över sig, men den korta stund jag hade med de tre personerna gav mig så mycket energi - Jag blev så glad och så fylld av positiv energi att jag kände att jag längtade till att börja jobba... Otroligt egentligen, att en kort stund för samtal om när det egentligen är dags för mig att ta mig ur mysbyxorna här hemma och börja jobba och sedan en lunch med de två som jag kommer att jobba  närmast, kan ge så mycket energi. Vi pratade om vilka vi var, om galenskaper vi gör, om tid och ålder och om att det är ju inte klokt att jag har jobbat i mer än 20 år och att chefen absolut är någonstans mellan 40 och 50 i ålder.
 
 
En härlig dag och tänk - mindre än 4 månader tills jag börjar på nya jobbet. Mindre. Än. Fyra. Månader.
 
Det är ju snudd på ingenting!!
 
 
Vad hittar ni på såhär mitt i veckan?


2 kommentarer:

 1. Så roligt att allt kändes bra, härligt när man får en sådan känsla direkt i mötet med människor.
  Låter också bra med den där hinten läkaren gav om proverna, då kan jag andas ut jag med ;)

  En fin dag önskar jag dig
  KRam
  Annie

  SvaraRadera
 2. Så roligt med ett nytt jobb. Det brukar vara lärorikt och inspirerande. Jag har bytt arbetsuppgifter med ca 5 års intervall. Egna val som stimulerar. Härligt att mötas av den fina energin du gjorde bland nya arbetskamrater. Fin lördag till dig. Kram

  SvaraRadera

Rart av dig att du tar dig tid o skriver en kommentar!
Det gör mig väldigt glad!