Svartvitt, Svart/Vit...


 
 
 
Fotoutmaningsdax hos Fröken Foto och min bild blev en motljusbild som redan innan jag ändrade färgen på bilden, var snudd på svartvit. Snudd på.
 
 
Just nu känns det som att dagen och tiden är lite åt det svartvita hållet. Vi sover för lite. Alldeles för lite och det är så otroligt svårt att greppa omvärlden, allt det där som sker utanför våran lilla bubbla. Nu menar jag inte allt elände som händer i världen, för lite nyheter kommer in, utan det där som jag tycker så mycket om att göra - pyssla, göra saker, träffa människor, gå på utflykt, allt det där som dagar också ska fyllas med men som nu inte får plats för att orken för tillfället rymt.
 
 
Jag hoppas att det vänder snart. Jag hoppas verkligen att jag inte ska behöva köra en runda med bilen mitt i natten i natt också. Igår tog vi nämligen en tur, en kort liten runda för att Lillis skulle hitta lite ro och somna. Jag hoppas verkligen att det inte blir så i natt.
 
 
Idag är jag nöjd att jag är med på fotoutmaningen och det är inte illa! Sedan slår det mig att när lite tid har gått, så kommer vi att tänka tillbaka på den här dagen och säga 'Kommer du ihåg, vi satte henne i bilden, den här lilla tröttmössan som numer somnar vart som helst'... ok, kanske inte exakt så, men på ett ungefär. Det ser jag fram emot.
 
 
Min tolkning av svart/vit och fler tolkningar finns här!
 
 
H A P P Y   F R I Y A Y7 kommentarer:

 1. Vilken fin soft bild :-)
  Hoppas du får sova ,för lite sömn gör ingen glad

  SvaraRadera
 2. Vilken fin soft bild :-)
  Hoppas du får sova ,för lite sömn gör ingen glad

  SvaraRadera
 3. Härlig svart/vit bild. Ja man minns de nätterna länge som man fick gå ut med vagnen mitt i natten för att få lillan att sova. Nu är hon 18 år och sover hur gott och länge som helst. Det finns hopp. Ha en fin kväll Kram Pernilla

  SvaraRadera
 4. Skulle vara spännande att se din snudd på svartvita bild i samma inlägg som den svartvita. Och så instämmer jag med alla ovan om att jag hoppas att er lillis omgående blir en tröttmössa.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vilken kul idé, borde ha tänkt på det o tagit den i stället...får jag sova i natt kanske jag uppdaterar det här inlägget!!

   Go'nattkram :-)

   Radera
 5. Vacker vas och bukett. Det är fint med svartvita bilder. Borde fota det lite mer.

  Skön söndagskväll till dig! Kram Anna

  SvaraRadera
 6. Tack för det! Du visade just att motljus är snyggt även som svartvit :)

  kram kram Malin

  SvaraRadera

Rart av dig att du tar dig tid o skriver en kommentar!
Det gör mig väldigt glad!