Måndag, kort och gott...


 
 
Helgen gick aningen för fort, men äntligen har det blivit mer sömn här hemma. I natt sov Jill mellan halv nio och halv sex, så det mina vänner känns som tidernas sovmorgon. Snudd på tonårens sovmorgnar som tog slut strax efter att lunchen passerat. Jösses så skönt det vore, alltså med en riktig rejäl tonårssovmorgon. Jag kan se det framför mig, japp jag tänker hotellrum... stor härlig mjuk säng, fluffiga kuddar och ett täcke som är tungt och fullt av mjuka varma dun... Åhh... Sömn.
 
 
Så det får bli kväll här nu. I morgon kommer två efterlängtade böcker med posten, det blir avslutning på Inez gympa, Joppe ska både träna boxning och fotboll och på något vis ska jag ta hand om de där små granarna som vi knyckte i skogen idag :)
 
 
På bilden ser ni mitt bästa ljusstake-fynd. Härliga träljustakar från Indiska, tror jag betalade knappa 100-lappen för fyra. Rejäl rea och jag är rejält nöjd. Älskar dem. I bakgrunden ser ni en annan tavla än den som brukar hänga på just den spiken. Vi är i utbytartagen. Idag klickade jag hem en till som ska hänga bredvid den ni ser. Men mer om det en annan dag. Nu ska jag träffa John Blund!
 
 
Tack & Go'natt!
 
 
 
 
1 kommentar:

  1. Så snyggt det blev. Alltid kul att byta lite. Ha en fin dag Kram Pernilla

    SvaraRadera

Rart av dig att du tar dig tid o skriver en kommentar!
Det gör mig väldigt glad!