Blommor, cykel och fotboll!

Vilken underbar dag! Solen sken när vi vaknade och efter att ha ätit en mysig söndagsfrukost, gick vi ut alla tre! Jag satte igång och planterade penséer för glatta livet, Jocke gorde vårstädning på våra cyklar och Jonathan sparkade lite boll och planterade sin potatis i en hink! Vi testkörde cyklarna runt villorna i närheten och så sparkade vi lite boll alla tre på gräsplätten utanför oss - vilken underbar dag!!!

Vi tog en längre cykeltur in till stan, runt strömmen för att fika på Färgargården, men där var det stängt, så det fick bli en tur till Fräcka Fröken på Skvallertorget och en lunch i solen! Söndagar med sol och värme är så mysiga!Penséer, penséer, penséer!! Det är nästan bara Penséer, men en röd fin pelargon har smugit sig med!!! Fick den av min rara lilla mamma på min namnsdag här om dagen! På bilden till höger syns den blå hinken som Jonathan har planterat potatis i, ska bli gott med färskpotatis till midsommar :)


3 kommentarer:

  1. Oj oj oj, kan inte skriva den här! Jocke kommer tappa håret om jag berättar att vi köpt penséer för en halv förmögenhet :)

    SvaraRadera
  2. Ja... jag menade ju att prislappen är kvar på den där vita rundaktiga krukan :-)

    SvaraRadera

Rart av dig att du tar dig tid o skriver en kommentar!
Det gör mig väldigt glad!