DAGENS TIPS!

Byxa Kappahl, modellen heter Stella.
Jag vet inte, men jag har då tröttnat på byxor med låg midja. Det är ju snudd på omöjligt att ha dem på sig utan att de trillar ner o ja rumpan luftas. Sedan länge har jag letat efter byxor med HÖG midja som passar mina ben o rumpan. Idag hittade jag dem. Hög, väldigt hög midja - ända-upp-till-naveln-höga (nu sitter ju inte naveln på samma ställe på oss, men i alla fall..) och som sitter som en smäck. Alltså tight på benen.

Jag har dem på mig nu. Testar och drar lite i dem. Men de sitter bra och verkar inte töja sig allt för mycket. Känns fint. Det fiffiga med de höga byxorna är ju att de hjälper till att liksom hålla in allt lite. Hela vägen liksom. Win-win!

Så vart kommer byxan ifrån. Jo, från Kappahl. Helt crazy. Men där finns de, byxorna med hög midja som passar i alla fall min bakdel o ben! Stella heter modellen. Tror att jag rekommenderar dem!!

Nu ska här lördagsmysas.
Lillis och jag har minsann tjejkväll!
Mysigt!!


2 kommentarer:

  1. Ja, jag tackar för tipset! Dessa måste kollas in!
    Kram Jenny

    SvaraRadera
  2. DET gillar jag, byxor med mija...at all! Senaste åren har det nästan inte funnits byxor med just midja, o att då hitta byxor med HÔG midja. Kan det bli bättre?!
    Tack för tipset, Klem Anna

    SvaraRadera

Rart av dig att du tar dig tid o skriver en kommentar!
Det gör mig väldigt glad!