Tusen tack Country Dreams!!Kommer Ni ihåg det här inlägget om min mindre bra dag, då jag tappade bort en blus?!
Ni vet när jag fick promenera i ösregn, eller vänta, värre än ösregn, blev genomsur och var ganska arg, besviken och blöt. När jag hade längtat efter min fina blus från DAY, kom hem och så var paketet borta.
Då jag kände mig som världens största jubelidiot, som köpt en alldeles för dyr blus på halva priset och sedan tappat bort den.

Jag kommer fortfarande ihåg den där förbaskade känslan!
Men, just nu när jag skriver så inser jag att just nu, alltså NU, så är jag bara så glad!

Blusen är nämligen på väg till mig (och då har jag alltså inte köpt en ny). Någon har hittat paketet och lämnat in det. Jag misstänker till affären där jag först hämtade ut det även om jag hoppas att det inte var just dit. Utan till något annat ställe. Annars har de ju struntat i att jag ringt typ ett par gånger och fått ange mitt telefonnummer, eller att jag varit inne och frågat och att jag dessutom skickat in min man ett par gånger (vilket han inte riktigt gillade...). Men hur som helt. Paketet är på väg till mig.

Jag upptäckte allt när jag fick en faktura för ett ej uthämtat paket! ÅHH min blus. Det är inte sant?! Tjihoo!! För jag räknade ju med att få tillbaka den. Men så kom jag på, måste ju kolla så att det här blir rätt... eller hur gör vi nu? Så jag ringde Country Dreams och fick världens bäste service! Ja kära någon. Såå hjälpsamma! Jag fick till o med tårar i ögonen, men det var nog för en rad massa saker. Att blusen kom tillbaka, att de var rara, att någon inte hade snott mitt paket och så vidare...

Jag är glad!
Å jag kan bara skicka ut varma rekommendationer till er alla där ute, ska ni handla Odd Molly, Primeboots, Triva, Beck eller något annat att kolla in Country Dreams!! De är verkligen toppen!

Nu ska jag minsann njuta en kopp te pyntade med kanel, njuta tysk fotboll och fundera ut hur i hela friden jag denna gången ska få hem mitt paket från affären!

2 kommentarer:

  1. åh sånt där gillar vi!! ...vad kul!!

    Kram

    Pernilla På Piazzan

    SvaraRadera
  2. Hej! Vad roligt att få en hälsning från någon i samma stad! :) Tack snälla! Kul att hittat hit till dig också. Vilken solskenshistoria om blusen som kom bort men som kom tillbaka igen! Härligt när sånt händer. Ha en fin kväll! Kram Madeleine

    SvaraRadera

Rart av dig att du tar dig tid o skriver en kommentar!
Det gör mig väldigt glad!